Haberler

Cem'in Amcası 1 Saat İfade Verdi

İstanbul'da 3 Mart'ta Vahşice Öldürülen Münevver Karabulut'un Katil Şüphelisi Cem Garipoğlu'nun Yakalanması İçin Polisin Çok Yönlü Soruşturması Sürüyor.

İstanbul‘da 3 Mart’ta vahşice öldürülen Münevver Karabulut’un katil şüphelisi Cem Garipoğlu’nun yakalanması için polisin çok yönlü soruşturması sürüyor.

Garipoğlu’nu yakalamak için gelen ihbarları değerlendiren polis, ailesine ait bazı adreslere de yeniden baskınlar düzenledi. Bu adresler arasında bazı medya kuruluşlarında yeğeni Cem Garipoğlu’na “Teslim ol” çağrısında bulunan iş adamı amcası Hayyam Garipoğlu’nun evi de vardı. Garipoğlu’nun evi soruşturma kapsamında ikinci kez arandı.

Kaçak hizmetçi çalıştırıyor

Aramalarda Cem Garipoğlu bulunamazken, evde çalışan yabancı uyruklu dört hizmetçinin çalışma izinlerinin olmadığı ortaya çıktı. Kaçak olarak Türkiye’de oldukları belirlenen dört çalışanın sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı. Aramadan iki gün sonra Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Hayyam Garipoğlu’na bu defa tüm işyerleri ve mal varlıklarının adresleri soruldu. Yaklaşık bir saat ifade veren Garipoğlu, Asayiş Şube Müdürlüğü’nden gizlice ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title