Haberler

Cem Garipoğlu'nun ölmediğini savunan Karabulut ailesi, mahkemeye kanıt olarak bir fotoğraf sundu

Güncelleme:

İstanbul'da 13 yıl önce Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut'un ailesi, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmaması üzerine şahsın cezaevinden kaçırıldığı iddialarını yeniden gündeme getirdi. Ailenin avukatı Rezzan Epözdemir, takipsizlik kararına karşı mahkemeye sunduğu itiraz dilekçesine Garipoğlu ailesinin geçtiğimiz yıl paylaştığı bir fotoğrafı ekledi. Fotoğrafta Garipoğlu ailesinin Münnever'in öldürüldüğü odadaki koltuğu hala evde tuttuğu görülüyor.

İstanbul Bahçeşehir'de 3 Mart 2009 günü 17 yaşındaki Münevver Karabulut, Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülmüştü. Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu tutuklandıktan 5 yıl sonra 2014 yılında tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar ederek yaşamına son vermişti.

BABASI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut ise Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediğini, kaçtığını veya kaçırıldığını iddia ederek avukatı Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık soruşturmayı tamamlayarak, kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Aile avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla takipsizlik kararına itiraz etti.

Cem Garipoğlu'nun ölmediğini savunan Karabulut ailesi, mahkemeye kanıt olarak bir fotoğraf sunduAilenin doğum günü paylaşımındaki kanepe, Münevver'in öldürüldüğü odadaki kanepe ile aynı.

"KOLTUKLA YAPTIKLARI PAYLAŞIM ÖLMEDİĞİ İDDİALARINI GÜÇLENDİRİYOR"

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına sunulan itiraz dilekçesinde Cem Garipoğlu'nun ölüp ölmediği, firar edip etmediği konusunun net olmadığına vurgu yapıldı. Dilekçede, "Her ne kadar kişi adına bir mezar yapılmış ve bir naaş gömülmüşse de gömülen naaşın Cem Garipoğlu olup olmadığı bilinmemektedir ve kamuoyunda aksi yönde pek çok haber bulunmaktadır" ifadelerine yer verildi. Dilekçede Garipoğlu ailesinin 2021 yılında sosyal medya hesaplarında Münevver Karabulut'un öldürüldüğü evdeki koltukla birlikte paylaştıkları fotoğrafın Cem Garipoğlu'nun ölmediği konusunda şüpheleri artırdığı belirtildi.

Cem Garipoğlu'nun ölmediğini savunan Karabulut ailesi, mahkemeye kanıt olarak bu fotoğrafı sundu

"KATİLİN GERÇEKTEN ÖLÜP ÖLMEDİĞİNİN TİTİZLİKLE ARAŞTIRILMASI GEREKMEKTEDİR"

Dilekçede, "Münevver Karabulut cinayeti, Türk toplumunda kadına yönelik şiddete tepki gösterilmesi bilincinin yerleşmesi açısından adete bir mihenk taşı olup, bu cinayeti işleyen kişinin cezaevinden kaçırılmış olması ihtimali dahi telafisi güç ve imkansız zararlara yol açabilecek niteliktedir. İş bu sebepten, katilin gerçekten ölüp ölmediğinin titizlikle araştırılması gerekmektedir. Diğer bir ifade ile üstünkörü bir soruşturma ile yetinilmemelidir" denildi. İtiraz dilekçesinde Garipoğlu'nun ölmediğine yönelik basında yer alan haberlerde sunuldu. Dr. Rezan Epözdemir dilekçesinde takipsizlik kararının kaldırılarak Cem Garipoğlu'na ait olduğu iddia edilen mezarın açılarak gerekli incelemelerin yapılmasını talep etti.

Cem Garipoğlu'nun ölmediğini savunan Karabulut ailesi, mahkemeye kanıt olarak bu fotoğrafı sundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Münevver Karabulut Süreyya Karabulut Cem Garipoğlu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

Ali Çelik:

Yaşadığı na eminim çünkü adaletin eli malesef zengine dokunmuyor bu gerçeği artık o kadar açık görüyoruz ki paran varsa satılık adam çok bu ülkede

894
26
yanıtYanıtla
Göktürk Akay:

sadece bu ülkede degil kardesim, kapitalist bir sistemin uygulandigi bu dünyanin her yerinde gecerli bu merak etme

yanıt4
yanıt2
Miharbi mediç :

Paran varsa bu çivisi çıkmış dünyada satın alamayacağın hiç bir şey yok.O kadar.

660
14
yanıtYanıtla
Ali Kılıç:

Cesaret yokmu bu halkta gidin kazma kürek gece açın mezarı bu kadar mı zor

589
34
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Yok artık daha neler. Tamam ben de araştırılsın, mezar açılsın istiyorum ama bu dediğin çok saçma

yanıt64
yanıt46
ekrem celebi :

önden buyur halkın adamı

yanıt3
yanıt0
Martin Sikertel:

Boş konuşuyorsunuz boş. Mahkeme kararı olmadan, kanunsuz kuralsız yapılacak iş mi bu?

yanıt0
yanıt0
Seray Mert:

Halk olarak mezarı açıp nasıl tespit etmeyi düşünüyorsun iskeletten ? Hukuk buna onay vermezse bir halt yapamazsın

yanıt1
yanıt0
DODOK DODOK:

Ben bu caninin intihar ettiğine hiç inanmamışımdır...

444
18
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

savcılık bu şüpheleri ortadan kaldırmak zorundadır.

190
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title