Haberler

Cem Garipoğlu'nun Annesinin Niğde'deki Gayrimenkulleri Satıldı

Güncelleme:

Cezevinde intihar eden Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun annesine ait Niğde'deki gayrimenkuller 98 bin liraya satıldı.

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

İHALEYE 5 KİŞİ GİRDİ

Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Sarı Köprü Mahallesi Damla Sokak'taki daire ve dükkan, Niğde 1. İcra Müdürlüğünce satışa sunuldu. Niğde Belediyesi Mezat Salonu'nda açık artırma usulüyle satışa sunulan gayrimenkuller için 5 kişinin ihaleye girdiği, 65 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan 95,58 metrekare evin 60 bin liraya, 40 bin liraya satışa sunulan 94,7 metrekare dükkanın ise 38 bin liraya satıldığı öğrenildi.

"DÜN İCRAYA VERİLDİĞİNİ DUYDUM"

Satılan daire ve dükkanın bulunduğu binanın alt katındaki kuaför salonunu işleten Murat Zırh, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tülay Makbule Garipoğlu'nu hiç görmediğini belirterek, "Evin dün icraya verildiğini duydum. Kemerhisarlı olduğunu söyleyen bir kişi geldi, İstanbul'da oturuyormuş, ev için geldiğini, satın alacağını söyledi" dedi.

1 MİLYON 287 BİN LİRA TAZMİNAT

Etiler'de bir çöp konteynerinde 3 Mart 2009'da cesedi parçalanmış halde bulunan Münevver Karabulut'un annesi, babası ve kardeşi tarafından Cem Garipoğlu ile ailesi aleyhine tazminat davası açılmıştı. Dava sonunda, Garipoğlu ailesinin Münevver Karabulut'un ailesine olay tarihinden itibaren işleyecek yasal faiziyle 37 bin lirası maddi, 1 milyon 250 bin lirası manevi olmak üzere 1 milyon 287 bin lira tazminat ödemesi kararlaştırılmıştı. Dosyanın temyiz incelemesini yapan Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin kararını onamıştı. - Niğde

Kaynak: AA / Güncel

Münevver Karabulut Cem Garipoğlu Silivri Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (13)

sinan kara:

ne biçim insanlar ne biçim bir canavar bunlar ya sizin cocugunuz genc bir kızın kafasını canlı canlı kesti ve siz onu korudunuz ve sakladınız , oğlunuz öldü yine de tepkisizsiniz ne tür bir varlık bunlar ruh yok işleri güçleri para şehvet sadizm gerisi hikaye hayvanlığın geldiği son nokta

31
5
yanıtYanıtla
kekon:

bingölde öldürülen 5 teroristten birinin cesedi kayip polis nasil ceset kaybeder anlamadim ve her ne hikmetse garipoglunun intaharinin ertesi günü ceset ortadan kayboluyor insan düsünmeden edemiyor

24
7
yanıtYanıtla
mıro:

oglanın parası için sesini cıkarmayan aile ölünce kız paranın kokusunu aldılar namuslu gariban anne baba rolünde kamu oyu önünde oynadılar

10
18
yanıtYanıtla
mıro:

yazık oldu garipoglu ailesine 200 gr ugruna işlenen bir cinayet

8
18
yanıtYanıtla
Nuri:

Ressüllüllaha Sallallahu allihi ve sellam sormuşlar ya Ressüllüllah halal para kazanan ne olur diye, halal para gider diye buyurmiş, peki haram para kazanan ne olur diye Ressüllüllah şoyle buyurmiş haram para kazanan gider ve sahbinide beraberinde göturur. Icki fabrika´sindan kazanan haram para´lar sonnu böyle işt. . . . . !!!!

20
0
yanıtYanıtla
turan özbek:

Türkiyenin en zengin iş adamı olan MEHMET EMİN KARAMEHMET tin işinde kolumu kaybettim Çukurova Gurubuna bağlı Baytur İnşaatda oldu . . . Mahkemeye verdim 2, bintl tazminat kazandım yasal faizle birlikde 5, 600tl tazminat aldım bir kol protezi 9, bin eura M. E. KARAMEHMET beni duy. . . Türkiyenin en zengin iş adamı olan sy M. E. KARAMEHMEDİN işinde kolumu kaybettim bir kol protezi yaptıramayacak iş veremiyeçek kadar fakirler. . . . .

13
1
yanıtYanıtla
niğdeli:

off darbeye bak 98 binlira. Garipoglu holding nasıl sarsılmıştır şimdi.

10
3
yanıtYanıtla
memur:

hayırsız evlat

11
0
yanıtYanıtla
MEHMET BOZKURT:

Çocuklarının hatasını aileye yüklemekten vaz geçin artık onların çocukları da yok böyle sonu iki si de hak etmemişlerdir

5
4
yanıtYanıtla
boşver:

hangi dünyada yaşıyorsun ? öldüğüne inandın mı ?

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title