Haberler

Celal Kılıçdaroğlu, Eylem Için Denize Girdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aydın'ın Didim İlçesi'nde oturan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen mücadeleye destek vermek amacıyla yaptığı yürüyüş, açlık grevi ve oturma eyleminin ardından, bu kez de...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aydın'ın Didim İlçesi'nde oturan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen mücadeleye destek vermek amacıyla yaptığı yürüyüş, açlık grevi ve oturma eyleminin ardından, bu kez de hava sıcaklığının 13 derece ölçüldüğü Didim'de denize girdi. FETÖ/PDY üyelerinin CHP içinde de bulunduğunu öne süren ve bu yapının mensuplarının temizlenmesi için bir süre önce Söke'den Didim'e yürüyen, ardından açlık grevi ve Didim Cumhuriyet Meydanı'nda oturma eylemi başlatan Celal Kılıçdaroğlu, bu kez hava sıcaklığının 13 derece ölçüldüğü Didim'de denize girdi. Didim'in dünyaca ünlü Altınkum Plajı'na gelen Celal Kılıçdaroğlu, bir vatandaş olarak FETÖ'ye karşı başlattığı mücadeleye devam edeceğini belirterek, "CHP'nin içerisindeki FETÖ/PDY üyelerinin temizlenmesini istiyorum. Abim Kemal Kılıçdaroğlu, bunları temizlemezse soyadını değiştirsin. 'Kılıçdaroğlu' olan soyadını 'Gülen' yapsın. Ben amacıma ulaşana kadar eylemlerime devam edeceğim, amacıma ulaştığımda da eylemlerimi bitirip yaşantımı Didim'de sürdüreceğim" diye konuştu.

Altınkum Plajı'nda denize girerek, yaklaşık 5 dakika suda kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, suyun soğuk olmadığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Su çok güzeldi, herkese tavsiye ederim. Turistler de Didim'e gelsinler, kışın ortasında deniz keyfini yaşayabilirler."

Celal Kılıçdaroğlu, denizden çıktıktan sonra Altınkum Plajı'nda 'Kemal abi, Erkan Karaaslan kimdir? Kim gönderdi? Bana cevap ver' yazılı pankart açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Altınkum Aydın Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title