Haberler

Tartıştığı kadını sokak ortasında yumrukladı! O anlar saniye saniye görüntülendi

Güncelleme:

Çekmeköy'de bir kişi sokak ortasında tartıştığı kadına dehşeti yaşattı. Kadını sokak ortasında bir anda yumruklamaya başlayan kişi daha sonrasında çevrede bulunan ve olaya müdahale etmek isteyen vatandaşları tehdit etti. Saldırganın kadını dövdüğü anlar, mahallede bulunan başka bir kişi tarafından saniye saniye görüntülendi.

Tartıştığı kadını sokak ortasında bir anda dövmeye başlayan kişi çevredekileri de tehdit etti. Çevre sakinlerinin cep telefonuyla görüntülediği saldırgan kimseye aldırmadı. Çaresiz kadını sokak ortasında pataklayan kişi, müdahale etmek isteyen vatandaşlara da tehditler savurdu.

SOKAK ORTASINDA TEKME TOKAT DÖVDÜ

S.G ve F.T sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.G isimli erkek, kaldırımda oturan F.T'yi tekme tokat dövdü. Gördüğü şiddet sonrası F.T'nin çığlıklarını duyan mahalle sakinleri balkona çıktı.

Tartıştığı kadını sokak ortasında yumrukladı! O anlar saniye saniye görüntülendi

"GİRİN EVİNİZE YAKARIM BURAYI"

Mahalle sakinlerinin uyarılarını dikkate almayan S.G. tepki gösterenleri de tehdit etti. "Girin evinize yakarım burayı" diyen saldırgan kadına da "geç eve" diyerek vurmaya devam etti.

GENÇ KADIN ŞİKAYETÇİ OLDU

Mahalleli tarafından tepkilerin yükselmesinin üzerine, genç kadını döven S.G. bir süre sonra uzaklaştı. F.T. polisi arayarak şikayetçi oldu.

Tartıştığı kadını sokak ortasında yumrukladı! O anlar saniye saniye görüntülendi

"KADININ FERYATLARINI DUYARAK DIŞARI ÇIKTIK"

Olaya tanık olan Tusem Olus, "Gece 1 saatlerinde kadının feryatlarını duyarak dışarı çıktık. Dayanamayacağınız kadar ses vardı. Sonrasında büyük ihtimalle kadın buradan kaçtı. Site sakinlerine de tepki gösterilince orada arbede çıktı. Cidden çok kötü bir olaydı. Çözüm nasıl olacak artık kimse bilemiyor. Herkes korkarak yaşamak zorunda kalıyor. Kendini onun yerine koyduğum zaman yaşanılan şeyin ne kadar zor bir şey olduğunu tahmin bile edemiyorum. O şeyi sanki ben yaşadım, ben hissettim. Sadece ifadesi alınması değil de, caydırıcı bir ceza almalı" dedi.

Tartıştığı kadını sokak ortasında yumrukladı! O anlar saniye saniye görüntülendi

"MÜDAHALE ETMEK İÇİN CAMLARDAN TERLİK ATAN OLDU"

Olaya tanık olan bir diğer site sakini Ali Alagöz, "Sevgililerdi galiba tam bilmiyoruz, dün gece saat 1 sularında kadını dövdüler. Site sakinlerinden biri yardımcı olmak istedi 'ayıptır yapmayın etmeyin' dedi. Site sakinini de saldırıp dövdüler. Müdahale etmek için camlardan terlik atan oldu, ayakkabı atan oldu. Böyle insanlara ne ceza gerekiyorsa verilmesi gerekir. Kadınlara yapılan zulüm zaten haddini aştı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadına şiddet Çekmeköy Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title