Haberler

"Cehennem Melekleri 3" Filmine Türk Desteği

"Cehennem Melekleri 3" filminde başrol oyuncuları tarafından kullanılacak 5 tane özel yapım motosikleti tasarlayan Tarhan Telli, hazırladığı motosikletleri Sylvester Stallone ve ekibine teslim etmek için 8 kişilik ekibiyle bugün Sofya'ya gidiyor Telli: "Bundan 4 ay önce motorları yapmaya başladık, tasarımın her aşamasının fotoğraflarını çekip, onlara gönderdik" "Sofya'ya kataloglarımızı ve yeleklerimizi götürüyoruz. Arnold'un vücuduna göre özel yelek yapıldı ve onu giyecek olması beni acayip mutlu ediyor"

Türk motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli, "Cehennem Melekleri-3" filminde başrol oyuncuları tarafından kullanılacak 5 tane özel yapım motosikleti, bugün Sylvester Stallone ve ekibine teslim etmek için 8 kişilik ekibiyle Sofya'ya götürüyor.

Telli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sylvester Stallone'nin yapımcısı olduğu "Cehennem Melekleri-3" (The Expendables 3) filminde kullanılacak özel motosikletlerin, Stallone başta olmak üzere oyuncuların kol ve bacak boyuna göre tasarlandığını söyledi.

Montaj çalışmaları biten kişiye özel motosikletleri, bugün Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya 8 kişilik bir ekiple götüreceklerini bildiren Telli, film ekibinin galada kullanmak için motorları satın almak istediğini de anlattı.

Telli, Sofya'da filmin ünlü yıldızları Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Nicolas Cage, Jackie Chan ve Wesley Snipes ile de tanışacağını, ayrıca kendi isminin başharflerinden oluşan "TT" armasının bulunduğu yeleklerini de onlara vereceğini dile getirdi.

Telli, Schwarzenegger'in vücuduna göre özel yelek yaptıklarını ve "TT" logolu yeleği giyeceği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Ayrıca, tasarımlarını yaptığı motorların kataloglarını da ekibe götüreceklerini anlatan Telli, "Arnold'un vücuduna göre özel yelek yapıldı ve onu giyecek olması beni acayip mutlu ediyor. Dünya platformunda bizi taşıyabilecek en güzel şeylerden biri, Türklerin iyi şeyler yaptığını ve başarılı olabileceğini anlatan bir tabloyu izlemek. Bu bizi grurlandırırken deli gibi de mutlu ediyor" ifadesini kullandı.

-"En başta çok ciddiye almadım"

Telli, Cannes Film Festivalinin yapıldığı bölgede, "Cehennem Melekleri-3" filminin yapımcıları tarafından kendisinin yapmış olduğu 3 tane motoru gördüklerini, tasarladığı motosikletlerin üzerinde kullandığı logonun bir yapımcı tarafından tanındığını ve kendisiyle bu şekilde bağlantıya geçtiklerini söyledi.

Telli, "Benden 'Cehennem Melekleri-3' filmindeki motor çekimlerinde kullanılacak motorları yapmamı istediler. En başta çok ciddiye almadım. Daha sonra hangi film olduğunu söylediklerinde şoka girdim. Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger... bunlar çocukluğumuzda büyüdüğümüz yıldızlar" diye konuştu.

-"8 kişilik bir ekiple 2 araba ve 5 motor gidiyoruz"

Telli, film yapımcılarının kendisinden istedikleri motorları talep ettikten sonra ücret ödemeyeceklerini düşündüklerini de vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ödemeyi aynı gün içerisinde yaptıklarında şaşırdık. Bundan 4 ay önce motorları yapmaya başladık, motorların her aşamasının fotoğraflarını çekip, onlara gönderdik. Ben hala olaya inanamamıştım, 'Arnold ve Sylvester seninle tanışmak istiyor' denilene kadar. O an çok şaşırdım ve ben de gitmeye karar verdim, şimdi gidiyorum ve heyacan dorukta. Televizyondan izlediğimiz adamların yanında benim motorlarım olacak. Bu, bizi bir Türk olarak çok mutlu etti."

Telli, Sofya'ya giderken film oyuncularına hediye vermek için minyatür ustası Hasan Kale'ye ait İstanbul'u tanıtan çeşitli çalışmaları da götürecek. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Arnold Schwarzenegger Cehennem Melekleri 3 Sylvester Stallone Tarhan Telli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title