Haberler

Çayırova'ya İki Küçük Sanayi Sitesi Yapılacak

Güncelleme:

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye iki küçük sanayi sitesi yapılacağını açıkladı. İlçede bulunan dükkanlar için proje hayata geçirilecek ve inşaat en kısa sürede başlayacak. İkinci küçük sanayi sitesi ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye iki küçük sanayi sitesi yapılacağını söyledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlara yapımı tamamlanan ve çalışmaları devam eden eserleri yerinde anlattı. İlçede bulunan 9 mahallenin 9'unun da kendisine has ihtiyaçları olduğunu ve bu minvalde tüm mahallelerde projeler ürettiklerini dile getiren Başkan Çiftçi, proje turu gezisine katılan vatandaşlara eserler hakkında bilgi verdi. İlçeye iki küçük sanayi sitesi kazandırılacağını kaydeden Çiftçi, "Şehir içerisinde ve apartman altlarında yer alan dükkanlar var. Bunlar için küçük sanayi sitesi projemizi hayata geçiriyoruz. Hızlı bir şekilde projelendirdik, ihalesini yaptık ve hafriyat çalışmaları tamamlandı. İnşaatı da en kısa sürede başlayacak. İlçemize ikinci küçük sanayi sitesini de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yapıyor. Sazlıdere mevkiinde bulunan vatandaşlarımız için bakanlığımız hemen bulundukları yerin yanına konut yaptı. Buradaki vatandaşlarımız taşındıktan sonra Sazlıdere mevkiine de ikinci küçük sanayi sitesi bakanlığımız tarafından yapılacak" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İklim Değişikliği Bünyamin Çiftçi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title