Haberler

Çaybaşı ilçesi 2024'te doğalgaza kavuşacak

Güncelleme:

Ordu'nun Çaybaşı ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, ilçenin 2024'te doğalgaza kavuşacağını açıkladı. Doğalgaz basınç düşürme istasyonu için hazırlıkların yapıldığını belirten Semiz, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağına inandığını söyledi. Çaybaşı'nın güzel bir tatil köyü olduğunu vurgulayan Semiz, doğalgazın ilçenin çehresini iyileştireceğini ifade etti.

Ordu'nun Çaybaşı ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, ilçenin 2024'de doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Semiz, belediye binasında yaptığı açıklamada, doğalgaz basınç düşürme istasyonu için 1 dönüm alanın hazırlandığını belirterek, "AKSA, devlet adına çalışan çok ciddi bir şirket, bu işi yapıyor. Ben başladıktan sonra çok kısa bir süre içinde tamamlayacağına inanıyorum." dedi.

Çaybaşı'nın, Karadeniz'in en güzel yerlerinden olduğunu vurgulayan Semiz, "Sahilin de hemen arkasında olunca, bir tatil köyü pozisyonunda buralar. Biz de Çaybaşı Belediyesi olarak birbirine entegre çalışmalar yürütüyoruz. Dolayısıyla 2024 yılında doğalgazımızla birlikte, cephe iyileştirme ve aynı zamanda buna entegre çatı çalışmaları devam edecek. Şirin bir ilçe, daha da şirinleşecek." diye konuştu.???????

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Semiz Çaybaşı Tatil Ordu Yerel Haberler Enerji Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title