Haberler

Çavuşoğlu ve Sena Nur Çelik, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu - AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik - Esnaf ziyareti Çavuşoğlu, Alanya'da esnafla buluştu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu - AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik - Esnaf ziyareti Çavuşoğlu, Alanya'da esnafla buluştu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik ile Damlataş Caddesi'nde esnaflarla sohbet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Çavuşoğlu, Galatasaray forması giyen bir taraftardan Antalyaspor için destek istedi. Esnafın turizmle ilgili sorularını yanıtlayan Bakan Çavuşoğlu, Alanya'da turizm sezonunun uzun sürdüğünü, geçen yıl sezonun geç başlamasına rağmen sonrasında istenilen düzeyin yakalandığını kaydetti. Daha sonra çocuklarla konuşan ve şakalaşan Çavuşoğlu, yabancı turistlerle de sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Sena Nur Çelik Ak Parti Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title