Haberler

Çatalcaspor Spor Penceresi Programında

Güncelleme:

Çatalca Spor Kulübü ve Çatalca'da spor, Tek Rumeli Tv'de Spor Penceresi programında masaya yatırıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe, Teknik Direktör Kadir Akbulut ve Takım Kaptanı Evren Dönmez geçtiğimiz gece Tek Rumeli Tv'de canlı olarak yayınlanan 'Spor Gündemi' isimli programa katıldı.

Süper Amatör Lig 5. Grupta şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL) için play-off grubuna katılmaya hak kazanan Çatalca Spor Kulübü ve Çatalca'da spor, Tek Rumeli Tv'de Spor Penceresi programında masaya yatırıldı. Konuk olarak katılan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe, Teknik Direktör Kadir Akbulut ve Takım Kaptanı Evren Dönmez, şampiyonluk başarısını, izleyicilere aktardılar.

Başkan Cem Kara programda Çatalca Spor Kulübünün Bölgesel Amatör Lig'e çıkacağına inandığını dile getirerek, "Çatalca'da mülki amir, belediye başkanı, kulüp başkanı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular tek yürek olduk. Elimizden geldiğince destek oluyoruz ve iç sahada, ayrıca deplasmandaki maçlara da giderek takımımıza sahip çıkıyoruz" diyerek, sözlerine tüm Çatalca'ya çağrıda bulunarak devam etti. "İlçemizde faaliyet gösteren firmalara, iş adamlarına sesleniyorum. Bu takım Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak ve var olan sorunlar da büyüyecektir. Ama bu takım hepimizin takımı, bu takımı herkesin desteklemesi lazım ve taşın altına elini koyması lazım" diyen Başkan Cem Kara, maçlar olduğu sırada esnafın da kazanç sağladığını belirterek, "İlçemizde atıl durumda kalan spor kompleksleri var. Bunların yapılması ve faaliyete geçmesi durumunda Çatalca'daki 17 amatör spor takımlarımız haricinde İstanbul'un veya Trakya'nın çeşitli yerlerinden de müsabakalar bölgemize kaydırılacaktır. Bu durumda esnafımızın da yüzü gülecektir" dedi.

Yaklaşık iki saat süren programda, Çatalca'da düzenlenen sportif faaliyetlerden, amatör spor kulüplerinin sıkıntılarına, Çatalca Belediyesi tarafından Erguvan Festivaline entegre edilen Yağlı Pehlivan Güreşlerine kadar bir çok konu masaya yatırıldı. Ayrıca programın yapımcısı Mehmet Çelik aracılığıyla da bir masa tenisi masası ve ekipmanları, iki de badminton ekipman takımı Çatalca'da iki okula armağan edildi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da masa tenisi ve badminton malzemelerinin birisini Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na, birisini de Gazi İlköğretim Okuluna teslim edileceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Gökçe Cem Kara Çatalca Rumeli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title