Haberler

Canlı yayında ilginç anlar! Arkadan gelen sesi ekran başındaki herkes duydu

Güncelleme:

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu programda ilginç anlar yaşandı. Arkadan gelen "gaz çıkarmaya benzeyen" ses, ekran başındaki herkes tarafından net şekilde duyuldu.

Canlı yayında zaman zaman yaşanan kazalar dikkat çekiyor. Ancak son olarak CNN ekranlarından gelen bir ses, ekran başındaki herkes tarafından net olarak duyuldu.

ÇOK KEZ PAYLAŞILDI

Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında canlı yayında stüdyodan gelen sesin "gaz çıkarma sesine" benzediği iddia edildi.Sesin çıktığı anda da Ahmet Hakan'ın duraksaması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan o sesi birçok kışı "gaz çıkarma" olarak yorumladı.

AÇIKLAMA GELMEDİ

Konu ile ilgili CNN Türk veya Ahmet Hakan'dan açıklama gelmedi. Bununla birlikte söz konusu ses, daha önce Habertürk'te meydana gelen yellenme benzeri sesleri akıllara getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun CNN Türk Haberler

500

Yorumlar (9)

ozer karatas:

konuşulanların dikkate alınmasındansa fondan gelen ses, dikkate alınıp haber yapılması onunla gündemin mesgul edilmesi ne kadar baganaz bir toplum oldugumuzu cok acık gösteriyor.

32
9
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

her zaman yaşanmayan ilginç canlı yayın kazaları haber olabilir. Bunda ne var bağnaz senden başkası değil. Konuşulanlarda zaten ilgi duyan canlı izlemiştir. haber konusu olan birşey söylediyse de zaten haber oluyor. arada gırgır iyidir

yanıt14
yanıt8
Halit:

haber değeri yoktur

29
1
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

unutmayın gaz kaçırma ve savaş elimizde olan bişey değil yani ne zaman gelip kapıya dayanacakları kimse kestiremez demiş bir büyüğümüz.

23
2
yanıtYanıtla
Mehmet :

Ahmet Hakana da bu yakışır.

10
7
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

çok eskiden bmc kamyonlar vardı ara sıra öyle ses çıkarırlardı

10
1
yanıtYanıtla
Temel Temel:

Bu adamları izliyor musunuz,. kaybettiğiniz zamana yazık.

5
4
yanıtYanıtla
ozer karatas:

ercan ercan bizim gırgıra ayıracak vaktimiz yok cok calışmaktan başka çaremizde yok kaldı ki ciddi durumlarda gırgır yaparak konuların onune geçilmesi gündeme sadece saçmalıkların oturtulması ve buna canak tutulması esas bagnazlıktır yani senin mantıgın.

6
1
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Olur herkes yapıyor ABD televizyonlarında bile oluyor.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title