Haberler

Canlı yayında eğlenceli anlar! "Kaş kontürü" sorulunca Hatipoğlu gülmekten cevaplayamadı

Güncelleme:

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun dün akşamki programına katılan bir kadın, "Kaşlarımda dövme var, abdestim kabul olur mu?" sorusunu yöneltti. Hatipoğlu'nun "Buna siz kontür mü diyorsunuz? Bu işleri biraz öğrendik. 20 yıldır konuşuyorum. Kontürü bilmezsem olmaz tabi... Her şeyi biliyoruz ama her şeyi konuşmuyoruz" sözleri üzerine canı yayında eğlenceli anlar yaşandı.

Ramazan ayının gelmesi ile ekranlara dönen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, her gün canlı yayında vatandaşlarla bir araya gelip merak edilenleri yanıtlıyor.

"BU İŞLERİ BİRAZ ÖĞRENDİK"

Dün de programa katılan Nazan Alkıl ismindeki bir kadının sorusu, yayına damga vurdu. Alkıl, Hatipoğlu'na "Kaşlarımda dövme var, abdestim kabul olur mu?" sorusunu yöneltti. Soru karşısında şaşıran ünlü ilahiyatçı, "Sanıyorum kaşlarınız döküldüğü için böyle bir şey yaptırdınız. Buna siz kontür mü diyorsunuz? Bu işleri biraz öğrendik" yanıtını verdi.

Gülümsemesine engel olamayan Hatipoğlu ve konukla birlikte stüdyodakiler de eğlenceli anlar yaşadı.

"20 YILDIR KONUŞUYORUM, KONTÜRÜ BİMEZSEM OLMAZ TABİ"

Sözlerine kaldığı yerden devam eden Hatipoğlu, "Hanımların hepsi güldüler. Konturu bildiğim için... 20 yıldır konuşuyorum. Konturu bilmezsem olmaz tabi... Her şeyi biliyoruz ama her şeyi konuşmuyoruz. Öyle bir huyumuz var. Herkesi tanıyoruz ama konuşmuyoruz. Şöyle dövme normal itibariyle haramdır. Abdest geçirmediği için değil. Hz. Peygamber fizikimiz üzerinde ileride yanlış anlaşılabilecek oynamaları hoş görmüyor. Ancak zaruri haller olabilir. Kadınların görüntüsü önemli. Hastalık geçirdi diyelim... Hanım efendinin aile saati için yaptığı bu kontürün istisnai kabul edileceğine inanıyorum ben." ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Nihat Hatipoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (6)

Martin Sikertel:

Gülersin tabii hocam gevrek gevrek; para akıyor din iman diye diye doldur bakalım küpünü.

58
48
yanıtYanıtla
ferfer:

evet herşeyi biliyorsunuz ama konuşmuyorsunuz doğru söze ne denir??

24
30
yanıtYanıtla
bekir yapici:

malesef hayatinda tek satir okumamis kendi dinini bile dogru dürüst ögrenmemis merak edip arastirip okumamis cahil kurnazlarin bol oldugu bir ülkede yasiyoruz bu kurnazlar isin kolayina kacma veya kameralarda boy gösterme medyatik olma adina bu tv hocalarinin din satarak servet kazanmalarina resmen araci sebep ve alet oluyorlar.

30
18
yanıtYanıtla
Alis Yiğit:

Bu adamlar sizin gibi tembel araştırmayan öğrenmeyen insanlar yüzünden dinimizi sömürüyor al Kur'ani eline yarım saat her gün oku ozaman kimseye din konusunda muhtaç olmazsın

20
23
yanıtYanıtla
Hek Tor:

''Herşeyi biliyoruz ama konuşmuyoruz, herkesi biliyoruz ama konuşmuyoruz...'' Çok anlamlı bir cümle... cümle deeeee fiili ''konuşamıyoruz'' olmalıydı sanırsam zannedersem kanımca tahminimce.

10
20
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Hocam, gündüzleri çarşı pazar, sokak cadde dolaşıp ne yapacaklarını şaşıran insanları görünce ağlıyor, akşamları televizyonlarda ortamı güllük gülistanlık gösteren muhteremlere hem gülüyor hem verip veriştiriyorum. Bu üç amelimden hangisi günaha girer?

20
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title