Haberler

Canlı yayına damga vuran an! Depremi anlatan profesör, bir anda oturduğu koltuktan yere düştü

Güncelleme:

Dün akşam deprem gündeminin konuşulduğu bir televizyon programında ilginç anlar yaşandı. Şehir Plancısı Prof. Dr. İlhan Tekeli video konferans yöntemiyle katıldığı canlı yayında esnasında bir anda oturduğu koltuktan yere düştü.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ve ardından yaşanan sarsıntıların şokunu yaşarken gündem de bu yöne kaydı. Dün akşam HaberTürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın sunduğu 'Teke Tek Bilim' programında da deprem konusu ele alındı.

BİR ANDA DÜŞTÜ

Programın konukları arasında ünlü tarihçi İlber Ortaylı, Ece Ceylan Baba, Ömer Ülker ve Şehir Plancısı Prof. Dr. İlhan Tekeli yer aldı. Stüdyoya görüntülü konuşma ile bağlanan Tekeli, şehirlerin tekrar nasıl ayağa kalkacağını anlatırken oturduğu sandalyeden yere düştü.

"ALTIMDAKİ KAYDI"

O anlarda stüdyodakiler de büyük şok yaşarken Tekeli, "Düştüm, altımdaki şey kaydı" ifadelerini kullandı. Programın sunucusu ise "Aman hocam size bir şey olmasın" dedi. Kısa sürede toparlanan Tekeli, konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

İlhan Tekeli Konferans Deprem Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Hamit Gündoğdu:

Şehirlerin nasıl canlanıp kalkinacagini vücut diliyle de anlatmak istemiş olabilir. 100. Yılı devirecek olan Türkiye Cumhuriyeti ilk 10 yıldaki yükseliş ivmesini ve kazançlarını son 20 yılda heba etti. Bir afetlede her aksaklık ayna gibi ortaya çıktı.

17
10
yanıtYanıtla
VaioNokia:

kabullenin ilk 80 yıl boyunca gelişmiş bir ülke değildik. geri kalanında da iki ileri bir geri üç geri iki ileri gittik.

yanıt3
yanıt6
Tufan Mirhan:

Ortaya çıkan aksaklık değil ki! Ortaya çıkan Türkiye’de yaşayanların büyük afette Devlet ve Kurumlarına nasıl düşman olduklarını daha net görmemizi sağladı.İktidara muhalif olanların aslında Devlete muhalif olduklarını net olarak Türk Milleti görmüş oldu.

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title