Haberler

Soylu'nun "Yakaladık" dediği canlı bombanın gözaltına alınması kamerada: Dağılın buradan, uzaklaş!

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin önemli bir merkezine giden bombayı Şanlıurfa'dan çıkarken yakaladıklarını söylemişti. O canlı bombanın yakalanma anı ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gece katıldığı bir programda " Türkiye'nin önemli bir merkezine giden bombayı Şanlıurfa'dan çıkarken yakaladık" demişti. O teröristin yakalanma anı, bölgedeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yer alan ve Balıklıgöl'e yaklaşık 100 metre mesafede bulunan Haşimiye Meydanı civarındaki Meşarkiye Caddesi'nde, üzerinde canlı bomba düzeneği olan bir terörist 8 Ağustos'ta yakalanmıştı. Polis tarafından yakalanan terörist gözaltına alınırken, üzerindeki düzenek ise sökülerek fünye ile patlatılmıştı.

Teröristin yakalanma anına TRT Haber ulaştı. Öte yandan teröristin örgütün Suriye'deki kamplarından geldiği ortaya çıktı.

O ANLAR KAMERADA

Görüntülerde, güvenlik güçlerinin tedbir amaçlı bölgede geniş güvenlik önlemleri aldığı görülüyor. Videoda, merakları vatandaşları uyaran güvenlik güçlerinin "Dağılın buradan. Uzaklaş. Neye bakıyorsunuz?" dediği duyuluyor.

SÜLEYMAN SOYLU NE DEMİŞTİ?

Habertürk TV'de Türkiye'nin Nabzı programına katılan Süleyman Soylu, canlı yayında soruları yanıtlamıştı. Soylu, programda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Türkiye'nin önemli bir merkezine giden bombayı Şanlıurfa'dan çıkarken yakaladık. Bundan tam bir hafta önce onun tam 4 katı büyüklüğündeki bir bombayı daha yakaladık. Yılbaşından bu güne kadar 160 önemli olayı engelledi bizimkiler. Bunlardan bir tanesi gerçekleşmiş olsaydı uluslararası problem haline gelecekti."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Şanlıurfa Türkiye 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

ZEKİ:

Sayın bakanımız Süleyman beyi ve güvenlik kuvvetlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Allah yardımcıları olsun.

80
10
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK4234:

SOYLU İŞİNİ İYİ YAPIYOR

69
8
yanıtYanıtla
Mahmut:

Helal olsun güvenlik güçlerimize Allah yar ve yardımcıları olsun.

70
2
yanıtYanıtla
Haydar:

Adamin kiralisin senin gibi adam gelmedi daha

59
6
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

MAŞALLAH. . . . .

yanıt4
yanıt4
Adınızı Yazın:

uzaktan tarayın ne uğrasıyorsunuz kardesm

28
7
yanıtYanıtla
urfalı:

adamın işi gücü yalan, bu kişi haşimiye esnafı tarafından urfada yakalanmış biridir. yerel medyada konuyla ilgili baya haber var, genel manada türkiyede haber olmadı, şimdi de biri çıkmış, eski görüntüler üzerinden prim yapıyor işte. . türkiyedeki genel siyaset bu olsa gerek

6
18
yanıtYanıtla
koyun koyun meleriz:

sayın bakanım yapılan işi taktire değer olsa bile sizi hiç samimi ve sıcak birisi olarak göremiyorum tanıdığımdan değil sadece hissi bir durum.

4
18
yanıtYanıtla
Helal:

Allahina kurban sonuna kadar seninleyiz

17
4
yanıtYanıtla
clever:

bunlar hep şov bundan önce bir dünya bomba patladı hepside akparti karşıtı insanların toplandığı mitinglerdi bunlar katil katillll!

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title