Haberler

Çankırı'da Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Güncelleme:

Çankırı'da, "Cumhuriyet'imizin 100. yılında Çankırı'da 100 Etkinlik" projesi kapsamında şehit ve gazi yakınları ziyaret edildi.

Çankırı'da, "Cumhuriyet'imizin 100. yılında Çankırı'da 100 Etkinlik" projesi kapsamında şehit ve gazi yakınları ziyaret edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde "Cumhuriyet'imizin mimarları şehit aileleri ve gazilere 100. yıl ziyareti" sloganıyla Cumhuriyet'in 100 yılına ve Çankırı'nın plakasına ithafen saat 18.10'da il genelinde ziyaretler gerçekleştirildi.

Çerkeş'te 8 şehit ile 4 gazi ailesi, kurum müdürleri tarafından eş zamanlı ziyaret edilerek Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu da şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ramazan Koltarla'nın ailesine ziyarette bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Çankırı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
title