Haberler

Çankaya'da örnek sosyal belediyecilik

Güncelleme:

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sosyal belediyeciliğin yeni bir örneğini daha uygulamaya koyduklarını bildirerek, "Doğrudan üreticiden temin ettiğimiz C vitamini deposu 40 ton meyveyi ihtiyaç sahibi komşularımıza dağıtıyoruz" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sosyal belediyeciliğin yeni bir örneğini daha uygulamaya koyduklarını bildirerek, "Doğrudan üreticiden temin ettiğimiz C vitamini deposu 40 ton meyveyi ihtiyaç sahibi komşularımıza dağıtıyoruz" dedi.

Çankaya'da dayanışma ağını her gün büyüttüklerini ifade eden Taşdelen, pandemiyi ve beraberinde gelen ekonomik krizi yardımlaşma ve dayanışmayla aşacaklarını söyledi. Taşdelen, esnafa ve ibadethanelere kendi üretimleri maske ve temizlik malzemesi de dağıttıklarını hatırlatarak, Rize Fındıklı Meci Tarım Kooperatifi'nden kivi, Adana'dan limon ve mandalinayı aracısız temin ederek hem üreticiye destek verdiklerini hem de dar gelirli Çankayalıları pandemi döneminde C vitamini deposu 40 ton meyve ile buluşturduklarını belirtti. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Pandeminin neden olduğu ekonomik krizi dayanışmayla aşıyoruz. Üreticiden aracısız temin ettiğimiz C vitamini deposu meyveleri dar gelirli Çankayalı komşularımıza dağıtıyoruz. Hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hem de bu dönem büyük sıkıntıya giren çiftçimize destek oluyoruz. Bu zor günlerde hem üreticinin hem vatandaşımızın yanındayız. Meyveleri de kadınların ürettiği ve belediye olarak kadına ekonomik destek vermek amaçlı satın aldığımız fileler de sunuyoruz. Böylece her kesimden vatandaşımıza destek olduk. Çankaya'da hiç kimse yalnız değildir" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alper Taşdelen Taşdelen Çankaya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title