Haberler

Canik'te Anneler Günü Coşkusu

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen gecede Bedirhan Gökçe misafirlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen gecede Bedirhan Gökçe misafirlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Canik Kültür Merkezi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlenen gecede, ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe sahneye çıktı. Yoğun ilgi gösterilen ve Vali Yardımcısı Hasan Ersan'ın da izlediği geceye Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eşi Nimet Genç ile birlikte katıldı.

Program öncesi yaptığı konuşmada annelerin önemine değinen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Cennet annelerin ayağı altındadır. Canik Belediyesi olarak annelerimize her zaman önem verdik, vermeye devam ediyoruz. Annelerimiz aslında geleceğimizi yetiştiriyor. Çocuklarımızı yetiştiren, şefkat abidesi annelerimiz için ne yapılsa azdır" dedi.

Daha sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe, "Türkiyem" şarkısıyla başladığı gecede, kendisini dinlemeye gelenleri zaman zaman coşturdu, zaman zaman da duygulandırdı. Gökçe, Canik Kültür Merkezi'ni de öven ünlü sanatçı, böyle bir salonun Türkiye'de çok az olduğunu vurgulayarak, Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. Gecenin sonunda Vali Yardımcısı Hasan Ersan Bedirhan Gökçe'ye çiçek verirken, Başkan Osman Genç de plaket takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bedirhan Gökçe Anneler Günü Osman Genç Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title