Haberler

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Çanakkale'de başlayan orman yangınları sonrası, Vali İlhami Aktaş, yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak, köylülerle bir araya geldi. Vali Aktaş, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi ve devletin yanlarında olduğunu belirtti.

Çanakkale'de 16 Temmuz Pazar günü merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde başlayan ve 52 saat sonra kontrol altına alınan orman yangınları sonrası, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kızılkeçili Yukarı Okçular, Musaköy, Özbek, Kemel, Kayadere, Işıklar, Dörtyol, Kurşunlu, Yapıldak ve Mareşal Fevzi Çakmak köylerinde incelemelerde bulunarak, köylülerle bir araya geldi.

Vali İlhami Aktaş, orman yangınında zarar gören, Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili Yukarı Okçular, Musaköy, Özbek, Kemel, Kayadere, Işıklar, Dörtyol, Kurşunlu, Yapıldak ve Mareşal Fevzi Çakmak köylerindeki vatandaşları ziyaret etti. Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Tohumcu'nun da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, köylülerle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Geçmiş olsun dileklerini ileten Vali İlhami Aktaş, devletin her daim vatandaşların yanında olduğunu ve ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlhami Aktaş Çanakkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title