Haberler

Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Kazım Kurt'u ziyaret etti

Güncelleme:

Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bir dizi temasta bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ı misafir etti. Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarette, iki başkan da bir süre sohbet etti.

Eskişehir'i ve Odunpazarı'nı çok beğendiğini belirten Balkan, Eskişehir'in Dünya'ya ve Türkiye'ye örnek bir Avrupa kenti olduğunu vurguladı. Odunpazarı'ndan çok etkilendiğini ifade eden Balkan, Başkan Kurt'u Odunpazarı'nda gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti. Başkan Kurt'un desteğini her zaman hissettiklerini söylen Balkan, "Kazım Abi, her zaman yanımızda oldu. Bizden desteğini hiç esirgemedi. Konukseverliği için de ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Balkan'a nazik ziyareti için teşekkür etti. Eskişehir ve Odunpazarı halkı için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Kurt, "Biz Odunpazarı Belediyesi'ni hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Sosyal, demokrat ve katılımcı bir belediyeyiz. Bizim ile aynı anlayışa sahip belediye başkanlarımıza her zaman destek olacağız" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Balkan Kazım Kurt Çanakkale Küçükkuyu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title