Haberler

Çanakkale İstihdam Şampiyonları Plaketlerini Aldı

Güncelleme:

Çanakkale İstihdam Şampiyonları 2013 Ödül Töreni, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezinde yapıldı.

İŞKUR Çanakkale il Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Çanakkale İstihdam Şampiyonları 2013" Ödül Töreni Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapıldı. Çanakkale il sınırları içinde çalışan firmalardan 2012 yılı içinde İŞKUR ile işbirliği halinde çalışarak eleman istihdamı, meslek edindirme kursları, işbaşı eğitim programları açarak istihdama katkıda bulanan ayrıca engelli ve kadan istihdamı konusunda hassasiyet gösteren 11 firmaya plaket ve teşekkür belgelerini Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ verdi.

İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Ali Çalışkan, ödül töreninde yaptığı konuşmada İŞKUR ile işbirliği içinde istihdama katkı sağlayan ve engellilere ve kadınlara iş imkanı veren 11 işvereni ödüllendirdiklerini belirterek, "Bu işletmelerimiz Çanakkale'de istihdam anlamında fark yaratan, vatandaşlarımıza iş imkanı sağlayan, Çanakkale'mizi ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtan ve temsil eden, bölgesel kaynaklarımızın işlenerek ulusal ekonomiye katkı sağlamasında etkin rol oynayan Çanakkale'mizin incileri, güzide firmalarımızdır" dedi.

Çalışkan, bu şirketlere teşekkür etti ve ve İŞKUR ile işbirliği içinde yapılacak çalışmaların Çanakkale'nin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki törende ödül alan kuruluşlar şöyle:

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.

İÇDAŞ Elektrik Enerjisi Üretim ve Yatırım A.Ş.

Kale Seramik Çanakkale Kalebodur San.

Doğtaş Doğanlar Mobilya İmalat Enerji Üretim San. ee Tic. A.Ş.

Akçansa Çimento San. ve Tic. A.Ş.

Etili Seramik İnş. San. ve Tic. A.Ş.

Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş.

Doğnak Taşımacılık Turizm Tic. A. Ş.

Miller Oto Tic ve San. A.Ş.

Erişen Özel Eğitim ve Sosyal Hiz. Tic.

Kolin Hotel Turizm San. ve Tic. A.Ş.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bekir Sıtkı Dağ Çanakkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title