Haberler

Çanakkale'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi

Güncelleme:

Çanakkale'de meydana gelen orman yangını kontrol altına alınırken İhlas Haber Ajansı ekibi Orman Genel Müdürlüğü'ne ait Bell 429 tipi helikopter ile uçuş yaparak yangın bölgesini havadan görüntüledi. Yangın, 3 gün süren çalışmalar sonucunda kontrol altına alındı.

Çanakkale'de acı tablo havadan böyle görüntülendi

İhlas Haber Ajansı Çanakkale'deki yangını helikopter ile havadan görüntüledi

ÇANAKKALE - Çanakkale'de meydana gelen orman yangını kontrol altına alınırken İhlas Haber Ajansı ekibi Orman Genel Müdürlüğü'ne ait Bell 429 tipi helikopter ile uçuş yaparak yangın bölgesini havadan görüntüledi.

3 gün önce başlayan ve bu gün öğle saatlerinde kontrol altına alındığı duyurulan Çanakkale'deki orman yangınında ekipler soğutma çalışmalarına havadan ve karadan devam ediyor. İhlas Haber Ajansı ekibi Orman Genel Müdürlüğü'ne ait Bell 429 tipi keşif gözetleme helikopteri ile göreve çıkarak yangını havadan görüntüledi. Kayıt altına alınan görüntülerde yanan alanların büyüklüğü dikkatleri çekti. Ayrıca bölgede havadan ve karadan yapılan soğutma çalışmaları da kayıtlara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orman Genel Müdürlüğü İhlas Haber Ajansı Orman Yangını Helikopter Çanakkale 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title