Haberler

Çanakkale'de Sağanak Yağış: Otomobil Suya Kapıldı

Güncelleme:

Çanakkale'de etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle Kalabaklı köyünde dere taştı ve bir otomobil suya kapıldı. İl Özel İdare ekipleri temizlik çalışması yaparken, Vali İlhami Aktaş olay yerinde incelemelerde bulundu.

ÇANAKKALE'de, öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Merkeze bağlı Kalabaklı köyünde sağanak yağış nedeniyle dere taştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Çanakkale'de öğle saatlerinden itibaren sağanak yağmur etkili oldu. Sağanak yağış kentte hayatı olumsuz etkiledi. Kentte bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, merkeze bağlı Kalabaklı köyünde dere taştı. Derenin taşması sonucunda ise yol kenarındaki bir otomobil sel sularına kapıldı. Otomobil, bölgeye gelen kepçe yardımıyla kurtarıldı. Bölgede İl Özel İdare'ye bağlı ekipler temizlik çalışması gerçekleştirilirken, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş olay yerinde incelemelerde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlhami Aktaş Çanakkale Olaylar Hava Durumu Doğal Afetler Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title