Haberler

Çanakkale Çomü'de Rektörlük Seçimi Tamamlandı

Çomü'de rektörlük seçimi tamamlandı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde yapılan seçimlerde, Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner 237 oy alarak sandıktan birinci çıktı.

Çomü'de rektörlük seçimi tamamlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde yapılan seçimlerde, Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner 237 oy alarak sandıktan birinci çıktı. Prof. Dr. Yücel Acer ikinci 180 oy, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz 163 oy aldı.

Terzioğlu Kampüsü Troia Kültür Merkezi'nde saat 09.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de tamamlandı. 689 öğretim üyesinden 670'inin oy kullandığı seçimlerde daha önceden adaylığını açıklayan Prof. Dr. Sedat Laçiner, Prof. Dr. Yücel Acer, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz ve Prof. Dr. Arzu Mirici yarıştı. Oy sayımı sonucunda Prof. Dr. Sedat Laçiner 237 oy, Prof. Dr. Yücel Acer 180 oy, Prof. Dr. Muammer Karaayvaz 163, Prof. Dr. Arzu Mirici 78 oy aldı. Ayrıca aday olmayan Prof. Dr. Sefa Dereköy, Prof. Dr. Mustafa Sacar, Prof. Dr. Olcay Hisar ve Prof. Dr. Ahmet Gökkuş'a ise sandıktan birer oy çıktı. YÖK'e 6 adayın ismi gönderileceğinden 1'er oy alan 4 öğretim üyesi arasında yapılan kura çekiminde Prof. Dr. Sefa Dereköy ve Prof. Dr. Olcay Hisar'in isimleri çıktı.

MİLLİ İRADEYE YÜCE MAKAMLAR DA DİKKAT EDECEKTİR

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, oyların sayılmasının ardından bir teşekkür konuşması yaparak, "Sonuçlar ortada, 57 farkla birinci olduk. Her türlü kirli ayak oyununa, her türlü algı operasyonuna, her türlü tehdit, şantaj, aldatma, arkadaşı arkadaşa düşürme çabalarına rağmen milli irade böyle tecelli etmiştir. Milli iradeye eminim ki, yüce makamlarda dikkat edeceklerdir. ÇOMÜ'nün milli iradesine çok teşekkür ediyorum. Onların fedakarlığına ve güvenlerine layık olmaya çalışacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sedat Laçiner Yücel Acer Dereköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (2)

Mehmet Rıza GEZEN:

Seçimde üzerime giydiğim tişortun ön yüzünde'' EZİYET, İŞKENCE ZULÜM OUT'' arka yüzünde ''ENTRİKA, KUMPAS PARALEL YAPI OUT'' yazılıydı. Bu ifadeler 4 yıllık Laçiner Yönetiminin kısa bir özetidir.

0
0
yanıtYanıtla
Milli İrademobilWeb@haberler.com:

Tabii ki paralel yapıyla mücadele kapsamında Sedat Laçiner seçilmeyecektir. Hocanın kendi döneminde atamasını yaptığı kişilerden aldığı oyu milli irade olarak adlandırması çok yanlış olmuş. Bu gösteriyor ki hoca seçilmeyeceğini biliyor fakat siyasi anlamda milli irade kavramını sonrasında kullanmak istiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title