Haberler

Böyle pişkinlik görülmedi! Hırsız, çaldığı arabanın içerisinde sevgilisiyle yakalandı

Güncelleme:

Bursa'daki bir konser alanından anahtar kopyalama tekniği ile araba çalan Tolga U., adlı şahıs, sevgilisiyle birlikte tam 8 saat şehir turu attı. Aracın sahibinin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, plaka takip sistemi sayesinde sevgilileri aracın içerisinde yakaladı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde konsere giden Yasin Başpınar, otoparka park ettiği otomobilinin çalındığını fark edince durumu polise bildirildi. Otomobilinin 2 anahtarının da kendisinde olduğunu belirten Başpınar'ın şikayeti sonrası çalışma başlatıldı.

Böyle pişkinlik görülmedi! Hırsız, çaldığı arabanın içerisinde sevgilisiyle yakalandı

OTOMOBİLİN YERİ 8 SAAT SONRA TESPİT EDİLDİ

Harekete geçen polis, çevredeki çok sayıda güvenlik kamerasını titizlikle inceledi. Plaka Takip Sistemi (PTS) üzerinden aracın Uludağ yolunda olduğunu tespit eden ekipler, bu bölgeye yoğunlaştı. Uludağ yolu, Çekirge ve Dobruca Mahallesi'nde arama yapan ekipler, 8 saat sonra aracın Çekirge Devlet Hastanesi otoparkında olduğunu belirledi.

Konser alanı otoparkından çaldığı otomobil ile sevgilisine şehir turu attırdı

SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE ARACIN İÇERİSİNDE YAKALANDI

Otoparka baskın yapan polis, otomobili burada buldu. Otomobildeki Gamze T., ilk ifadesinde aracın çalıntı olduğunu bilmediğini, erkek arkadaşı ile şehir turu yaptığını söyledi. Gamze T.'nin ifadesinin ardından erkek arkadaşı Tolga U., hastanenin acil servisinde kaçmaya çalışırken yakalandı.

Çalıntı otomobille sevgiliyle 8 saat şehir turu

ÇALINTI AKÜ VE UYUŞTURUCU MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ

Tolga U. ile Gamze T., gözaltına alındı. n sürdüğü bildirildi. Otomobilin anahtar kopyalama yöntemi ile çalındığını belirleyen ekipler ise araçta arama yaptı. Araçta başka bir çalınan otomobilin aküsü ile uyuşturucu içmek için kullanılan aparat ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri ve olay ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Başpınar Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title