Haberler

Çalıntı Malların Paylaşımında Silahlar Konuştu

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde Önceki Gece Hırsızlıktan Sabıkalı Samet Güngör (23), Murat Yurtseven (23), Özcan Altun (20), Rüştü Özdemir (24) ve M.c.g. (13) ile Akraba Olan Hüseyin Akkaya, İsmet Akkaya ve Yılmaz Akkaya Adlı Kişiler Arasında Tartışma Çıktı.

SAMSUN’un Tekkeköy İlçesi’nde önceki gece hırsızlıktan sabıkalı Samet Güngör (23), Murat Yurtseven (23), Özcan Altun (20), Rüştü Özdemir (24) ve M.C.G. (13) ile akraba olan Hüseyin Akkaya, İsmet Akkaya ve Yılmaz Akkaya adlı kişiler arasında tartışma çıktı.

Tabancaların konuştuğu tartışmada Güngör ile Yurtseven öldü, Altun, Özdemir ve M.C.G. yaralandı. Polis, kaçan Hüseyin, İsmet ve Yılmaz Akkaya’yı ararken, olayın iki hırsız grubu arasında çalıntı malların paylaşımından çıktığını açıkladı. Güngör ile Yurtseven’in iki gün önce bir lokantadan içinde 2 bin YTL ve çek koçanı bulunan çelik kasayı çaldıkları ve polis tarafından arandıkları belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title