Haberler

Buzlu Yollar Kazalara Davetiye Çıkarıyor

Adıyaman'da buzlanan yolların kaygan olması nedeniyle meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 5 otomobil takla atarken, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Adıyaman'da buzlanan yolların kaygan olması nedeniyle meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 5 otomobil takla atarken, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 5 farklı kaza Altınşehir'de, 1 kaza ise Atatürk Bulvarı Dursun Çavuş Cami Kavşağı'nda meydana geldi. Altınşehir Eğriçay köprüsü üzerinde yolun buzdan kayganlaşması sonucu 15 dakika aralıklarla 3 ayrı araç takla attı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralanan 2 kişi ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 1'inin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer

yaralının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Daha sonra Gölbaşı istikametinden Adıyaman istikametine gelmekte olan bir kamyonet ise Altınşehir Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında, yolun buzlu olması nedeniyle yol ortasında takla atarak yan yattı. Olay yerinden geçen sürücüler tarafından fark edilen kaza sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı olan kamyonet sürücüsünü ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan Atatürk Bulvarı

Dursun Çavuş Cami yakınlarında bir otomobil ise yolda kayarak orta refüje çıktı.

Kazalarla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Üniversitesi Dursun Çavuş Altınşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title