Haberler

Büyükşehir'den Şimdi de "Türk Filmleri Şenliği"

İzmirli sanatseverleri Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki "Yeniden Sinematek" etkinliklerinde ödüllü sinema klasikleriyle buluşturuyor.

İzmirli sanatseverleri Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki "Yeniden Sinematek" etkinliklerinde ödüllü sinema klasikleriyle buluşturmaya devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda, önemli Türk filmlerinin gösterileceği "Film Şenliği"ne başlıyor. Kentin kültür, sanat etkinliklerini artırmak için bir yandan altyapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan da İzmirlilerin hizmetine sunduğu yeni tesislerde düzenlediği çeşitli organizasyonlarla sanatı kentin her yerine yayıyor. "Açıkhava Film Şenliği"de bunlardan birisi…

13 Eylül 2011 Salı günü Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nın içinde yer alan Açıkhava Tiyatrosu'nda başlayacak olan etkinlik, Türk sinemasından vazgeçemeyenleri bir araya getirecek.

"Selvi Boylum Al Yazmalım" gibi klasikleşen filmlerin yanı sıra "Takva", "Başka Dilde Aşk" gibi son yıllarda oldukça ilgi gören filmler de beyaz perdeye yansıyacak. Halka açık ve ücretsiz olacak filmler saat 20.30'da başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki "Açıkhava Film Şenliği" programı şöyle:

13 Eylül 2011 Salı Başka Dilde Aşk

15 Eylül 2011 Perşembe Cenneti Beklerken

20 Eylül 1011 Salı Karagöz ve Hacivat Neden Öldürüldü

22 Eylül 2011 Perşembe Selvi Boylum Al Yazmalım

27 Eylül 2011 Salı Takva

29 Eylül 2011 Perşembe Devrim Arabaları

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title