Haberler

Büyükçekmece Tepecikspor - Bursaspor Maçının Ardından

Büyükçekmece Tepecikspor - Bursaspor maçının ardından Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur "İhtiyacımız olan birlik ve beraberlik anlamında iyi bir görüntü verdik" Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen "Bursasporlu kaleci Harun Tekin bana göre maçın adamı" Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Bursaspor, deplasmanda karşılaştığı 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor'u 3-2 mağlup etti.

Büyükçekmece Tepecikspor - Bursaspor maçının ardından

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur "İhtiyacımız olan birlik ve beraberlik anlamında iyi bir görüntü verdik"

Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen "Bursasporlu kaleci Harun Tekin bana göre maçın adamı"

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Bursaspor, deplasmanda karşılaştığı 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor'u 3-2 mağlup etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Ersel Uzgur, saha koşullarının zor olduğunu ifade etti. Uzgur, Rakibin de girdiği pozisyonlar vardı ama biz girdiklerimizi atsak çok farklı bir skor ortaya çıkardı. Önemli olan 3 puanı almaktı. Oyuncularımızın son durumlarını da gözlemlemiş olduk. İçinde bulunduğumuz moralsiz ortamdan uzaklaşıp, önümüzdeki karşılaşmalara daha moralli çıkma şansını yakaladık. İhtiyacımız olan birlik ve beraberlik anlamında iyi bir görüntü verdik dedi.

Spor Toto Süper Lig'de yaşadıkları sıkıntının hatırlatılması üzerine Uzgur, Bu karşılaşmada kazandığımız moralle lig maçına daha güvenli ve istekli çıkmayı ümit ediyoruz. Kalan 2 maçı da en iyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz diye konuştu.

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR ENVER ŞEN "BURSASPORLU KALECİ HARUN TEKİN BANA GÖRE MAÇIN ADAMI"

Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen ise düzenlenen basın toplantısında, İyi oyunculardan kurulu bir ekibe karşı takımım çok iyi mücadele etti. İlk yediğimiz gole kadar 2-3 net pozisyonumuz var. Rakip takım kalecisi Harun Tekin, bana göre maçın adamı. İyi pozisyonlar çıkardı. Gole izin vermedi. Takımımın oyunundan oldukça memnunum dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükçekmece'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getiren Şen, Kupada önce Samsunspor'u sonra Süper Lig takımı Osmanlıspor'u eledik. Gruplarda amacımız, toplayabildiğimiz kadar puan alıp başarılı olmak. Büyükçekmece Tepecikspor'u iyi temsil etmek bizim için çok önemli. Fair-play çerçevesinde iyi mücadele ederek, başarılı olmayı hedefliyoruz ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Ersel Uzgur Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title