Haberler

Büyükçekmece Belediyesi, Fatih Üniversitesi ile Biyoyakıt Üretim Merkezi Açtı

Büyükçekmece Belediyesi ve Fatih Üniversitesi tarafından kurulan Biyoyakıt Üretimi Teknolojileri Araştırma, geliştirme ve inovasyon Merkezi (BİYÜGATEM) açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi ve Fatih Üniversitesi tarafından kurulan Biyoyakıt Üretimi Teknolojileri Araştırma, geliştirme ve inovasyon Merkezi (BİYÜGATEM) açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi, Fatih Üniversitesi işbirliğiyle kurduğu "Biyoyakıt Üretimi Teknolojileri Araştırma, Geliştirme ve İnovasyon Merkezi (BİYÜGATEM)"nin açılışı gerçekleştirildi. "BİYÜTAGEM" in açılış kurdelasını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Serap Erdil, Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan'la birlikte gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesiyle birlikte gerçekleştirdikleri projeden mutluluk duyduğunu belirten Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan, "Büyükçekmece Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ekip çalışmalarımızdan son derece memnunuz. Bu büyük projede bizden yardımlarını esirgemediler. Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'e bize desteklerinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu projeyle birlikte kendimi oksijen çadırında hissediyorum" dedi.

BÜYÜKÇEKMECE'Yİ BİLİM ALANINDA BÜYÜK PROJELER BEKLİYOR

Laboratuar ortamında üretilecek olan biyoyakıtın enerji verimliliğini artırması, doğal kaynakların korunması ve enerjide dışa bağımlılığın azalması açısından önemine vurgu yapılan konuşmalarda, önümüzdeki süreçte Büyükçekmece Belediyesi ve Fatih Üniversitesi işbirliğiyle birçok bilimsel toplantı ve projelerin gerçekleştirilmesi kararı alındı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Hasan Akgün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title