Haberler

Büyük Türkiye Partisi, Cumhur İttifakı'na destek için aday listesini geri çekti

Güncelleme:

Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Durmaz, 14 Mayıs'taki 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sundukları aday listesini, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nı desteklemek için geri çektiklerini bildirdi.

Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Durmaz, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığında yaptığı açıklamada, daha önce YSK'ye verdikleri milletvekili aday listesini geri çektiklerini söyledi.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I DESTEKLEMEK ÜZERE GERİ ÇEKİYORUZ"

Parti olarak, 2023 seçimlerini Türkiye için son derece önemli gördüklerini belirten Durmaz, "Büyük Türkiye Partisi olarak, 28. Dönem Milletvekili adaylarımızı, Cumhur İttifakı'nı desteklemek üzere, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek üzere geri çekiyoruz" diye konuştu.

"PARTİ OLARAK VERDİĞİMİZ BİR KARAR"

"Var gücümüzle Sayın Cumhurbaşkanımızı destekleyeceğiz, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz" ifadesini kullanan Durmaz, bunun, parti olarak verdikleri bir karar olduğunu dile getirdi.

"ÜLKEMİZİ RAHATSIZ EDEN GÖRÜNTÜLER VAR"

Seçim kampanyası boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine çalışma yürüteceklerini, seçimlerin "beka sorunu" haline geldiğini vurgulayan Durmaz, "2023 seçimlerinin önemli olduğunu biliyoruz. Açıklanan listelerde, gelişen olaylarda tabii ki bizi rahatsız edenler var. Ülkemizi rahatsız eden görüntüler var." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Partisi Hüseyin Durmaz Milletvekili Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Hikmet Cakir:

helal olsun gercekleri görmüs

135
98
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Enflasyon % kaç. Gerçekleri biraz da siz görün

yanıt45
yanıt47
ERKAN :

150-200 OY DAHA ALDI CUMHUR İTTİFAKI

154
46
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

ASIL OLAN OY DEĞİL. AYNI DEĞERDE OLAN İNSANLARIN YAN YANA OMUZ OMUZA DURMASI

yanıt17
yanıt14
Hayri :

Vay btp diye bir partimi varmış bu ismi var cismi yok partlerin tek hedefi seçimden seçime 1-2 kişiyi bir yerlere yerleştirmek sonrada arkasında durduğu parti iktidar olursakenardan köşeden nemalanmak başka da bir numaraları yok

86
21
yanıtYanıtla
OLCAY ŞADAN:

Ooooo çok iyi ailelerini sayarsan 4-5 bin oy :))))

69
23
yanıtYanıtla
Murtaza Hanbaba:

Allahini seven parti kurmus bu adam Turk mu? Turkiye demi yasiyor?

56
14
yanıtYanıtla
Cool Black:

Hayır madem bu kadar reisçisiniz niye gidip parti kuruyosunuz arkadaş ??

42
9
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Neden onlarca sol parti var hepsi Millet ittifakında? Yani herkesin jenerik kendi fikirleri mi olmak zorunda? 2 seçenek varsa, kendi düşüncelerine en yakın ittifaka gidecekler.

yanıt4
yanıt6
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title