Haberler

Bursasporlu Futbolcu Jorquera Nöbetçi Golcü Değilim

Bursasporlu futbolcu Jorquera Nöbetçi golcü değilimCemal EKENTOK BURSA (DHA)Bursaspor'un\tŞilili futbolcusu Cristobal Jorquera, bugün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bursasporlu futbolcu Jorquera Nöbetçi golcü değilim

Cemal EKENTOK BURSA (DHA)

Bursaspor'un\tŞilili futbolcusu Cristobal Jorquera, bugün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Jorquera, Çarşamba gününden bu yana takımla olan çalışmalardan uzak olduğunu belirterek, Küçük bir sakatlık yaşıyorum. Bu tarz milli takım araları, takımda eksik olan şeylerin tamamlanması açısından çok iyi oluyor. Biz de elimizden geldiğince eksik taraflarımızı güçlendirmeye çalışıyoruz dedi.

SERDAR'A ÜZÜLDÜK

Sakatlanan futbolcu Serdar Kurtuluş'un takım dışında da çok değerli bir kişiliğe sahip olduğuna dikkati çeken Şilili Jorquera, şunları söyledi

Futbolculuk dışında Serdar insani değerler açısından da çok önemsediğimiz, değer verdiğimiz bir arkadaşımız. Biz oyuncu grubu olarak hepimizin başına gelebilecek bir durum olduğunu biliyoruz. Kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp, önümüze bakmaya çalışıyoruz. Bu olayı düşünmemeye çalışıyoruz.

NÖBETÇİ OYUNCU DEĞİLİM

Kendisine gol hedefi koymadığını ifade eden Şilili futbolcu, Daha doğru ifade etmem gerekirse takımıma yardım etmenin ötesinde hedefim yok. Takımıma yardım edebildiğim kadar kendimi değerli hissediyorum. Bunu yapmaya da devam edeceğim. Nöbetçi golcü değil, başında nöbetçi olan herhangi bir etiketi çok sevdiğimi söylemem. Bütün oyuncular gibi ben de oynamak isterim ve bunun için de 11'de başlamak beni daha fazla mutlu eder, ama tabii bu benim elimde olan bir tercih değil. Sahada var olabilmek için, sahanın içine girdiğimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum diye konuştu.

GEÇEN SEZON ÖNEMLİ OLAYLAR YAŞADIM

Geçen sezon önemli olaylar yaşadığını da vurgulayan Jorquera, şöyle konuştu

İnsanlar benim hayatımda hangi olaylardan geçtiğimi, geçen sezon boyunca nasıl olaylar yaşadığımı bilmiyorlar. Dolayısıyla bu şekilde düşünmeleri çok normal ama çok zor günler geçirdiğimi, başka olaylar yaşadığımı söyleyebilirim. Şükürler olsun ki bunlar geçmişte kaldı. Ben hem o olayları düzeltmiş, hem takıma, şehre daha fazla adaptasyon olmuş birisi olarak hissediyorum kendimi. Bütün bunları üzerine koyduğumuzda saha içindeki katkımın yükseldiğini görmek çok zorlaşmıyor. Saha içinde yaptıklarım gözle görülür şekilde değişmiş olabilir ama bunun devamını getirmek ve korumaya çalışmak benim şu andaki hedefim.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Kurtuluş Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title