Haberler

Bursaspor Teknik Sorumlusu Uzgur: "Kazanmak İstiyoruz"

Bursaspor teknik sorumlusu Ersel Uzgur, cuma akşamı sahalarında Osmanlıspor ile oynayacakları maçı kazanarak yeni bir hava yakalamak istediklerini belirtti, taraftarlarından destek istedi.

Bursaspor teknik sorumlusu Ersel Uzgur, cuma akşamı sahalarında Osmanlıspor ile oynayacakları maçı kazanarak yeni bir hava yakalamak istediklerini belirtti, taraftarlarından destek istedi.

Ersel Uzgur, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımının deplasmanda 3-0 kaybettikleri Galatasaray maçında gösterdiği performansı beğendiğini söylerken şöyle dedi:

"GALATASARAY MAÇINDA OLUMLU İŞLER YAPTIK

"Galatasaray maçında olumlu işlerin karşılığını maalesef alamadık. Tek düşüncemiz Osmanlıspor müsabakasını 3 puanla kapatmak. Bunun için çalışıyoruz. österdiği mücadeleyi performansı beğendiğini söyleyen Uzgur, şöyle devam etti:

"YENİLGİYİ KABUL ETMEYEN TAKIM OLMALIYIZ"

"Önemli olan takımın yenilgiyi kabul etmemesi, bunu kazandırmamız. Çünkü kendine güven olmadığı zaman en ufak bir geriye düşmede ister istemez eskiden yaşanan duygular geri geliyor. Bunu kazandıracağız. Benim bununla alakalı bir endişem yok. önemli olan istediklerimizi sahaya yansıtmak. Oyuncularımızla aynı düşünüp aynı şeyi yaptığımız zaman başarılı olabiliriz. Biz kaliteli bir takımız."

"ÇALIŞAN FORMAYI GİYER"

Ersel Uzgur, "Geçen hafta uzun süre forma giymeyen Traore'yi oynattınız. Bu hafta da sürprizler var mı?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Traore, kupa maçında iyi bir görüntü vermişti. Biz maçta ya da antrenmanda iyi bir görüntü veren oyuncu ile devam etmek yönünde. Her zaman her şey olabilir. Ama form durumu iyi olan oyuncuları tespit edip onlarla devam edeceğiz."

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Ersel Uzgur, yeşil beyazlı taraftarına da şu mesajı verdi:

"Taraftarlar, Bursaspor'u çok seviyorlar. Bursaspor'la yatıp Bursaspor'la kalkıyorlar. Ben de onlardan biriyim. Onların duygularını biliyorum ve paylaşıyorum. Onların desteğine gerçekten çok ihtiyacımız var. Onların desteği olursa bizim yapamayacağımız bir şey yok."

Ersel Uzgur, lig ve kupa maçlarının yoğunluğunun kendilerini zorlayıp zorlamayacağı yönündeki soruya da şu karşılığı verdi:

"Takımı raya oturttuktan sonra en iyi antrenman, maçtır mantığı ile düşünüyorum. Sakıtlık olmadıktan sonra çok fazla bizi zorlayacağını düşünmüyorum. Çünkü bütün takımlar bu yoğunluğun içine giriyor zaten."

Ersel Uzgur, "Josue, Galatasaray maçında eleştirilidi, siz ne düşüyorsunuz?" sorusuna da, "Ben geçmişle alakalı olumsuzlukları kapattım. Oyuncularla da alakalı. Onların da böyle düşünmesini istedim. Galatasaray maçında oyuncuların verdiği görüntüden memnunum. Onların da daha iyi duruma geleceklerinden eminim. Onlar da bunu istiyorlar ve çalışıyorlar" cevabını verdi. Ersel Uzgur, ocak ayında başlayacak transfer dönemi konusunda da şöyle dedi:

"Nokta transfer yapmak lazım. Ama şu anda benim bununla alakalı bir şey demem zamansız ve yersiz olur. Çünkü şuna bütün konsantrasyonumuzu cuma günü oynayacağımız maç." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Ersel Uzgur Galatasaray Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title