Haberler

Bursaspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Bursaspor - Osmanlıspor maçının ardından Bursaspor Teknik Direktör Uzgur Erken gollerle dağıldık Osmanlıspor Teknik Direktörü Aksoy Arzulu oyun sonucu getirdi Bursaspor'un üst üste beşinci yenilgisi almasının ardından büyük üzüntü yaşandı.

Bursaspor - Osmanlıspor maçının ardından

Bursaspor Teknik Direktör Uzgur Erken gollerle dağıldık

Osmanlıspor Teknik Direktörü Aksoy Arzulu oyun sonucu getirdi

Bursaspor'un üst üste beşinci yenilgisi almasının ardından büyük üzüntü yaşandı. Bursaspor Teknik Direktör Ersel Uzgur, kontra ataktan yedikleri gollere cevap veremediklerini söyledi.

UZGUR ERKEN GOLLERLE DAĞILDIK

Ersel Uzgur şunları söyledi

Rakibin kontra atakla etkili olduğunu biliyordu. Erken goller oyun planı ve disiplini bozdu. Takım olarak rekasiyon göstermek isterken 3. golü yedik. Demoralize olduk. İkinci yarı kötü durumdan kurtulmak istedik. Gol bulamadık kalemizde golü gördük. Bu durumda olmaktan üzgünüz. Bizi sevenlerden özür diliyoruz. Bu futbolcularla buraya geldik. Bu durumdan çıkacak olan bu futbolcu arkadaşlarımızdır. Son 1 hafta ve ondan önceki dönemde takımın her ferdi daha iyi duruma gelmek için çalışıyor. Bu durumdan el birliği ile kalkmak zorundayız.

Bir sonu üzerine ise Uzgur, Ön taraftar çoğalmak ve gol atamda sıkıntı vardı. Necid son zamanlarda gol atamıyordu. Tom de Sutter iyi düzeye gelmeye çalışıyor. İyi durumdaydı. Onunla gol bulmak istedik. Maalesef başaramadık dedi.

AKÇAY ARZULU OYUN SONUCU GETİRDİ

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Aksoy, Her iki takımda çizgi maçıydı. Biz piskolojik ve fiziksel olarak iyi hazırlandık. Değerlerimiz iyiydi. Rakibin arkasına geçişlerinde final paslarını iyileştirdik. Bunlar istek ve arzu ile birleşince rakipten de arzulu olunca skoru lehimize çevirdik. Bu sizim için yeterli değil. İyi noktada değiliz. 18 puanımız var. Sonuçta ligin boyu kısıldı. Elimizden geleni yapacağız dedi. Akçay oyuncularına neden gitmeyin şeklindeki bir soyula ise, 4-0 galip olmamıza rağmen bugüne kadar şans bizim yanımızda olmadı. Bursaspor gibi rakiple oynuyorsunuz. Saygı duymalısınız. Çift santrfora döndü. Bir gol yapsa, kalan 9 dakika farklı şeyler olabilirdi. Benim yaptığım Bursaspor'un kalitesine saygı duymaktı. Sonuçta kaliteli bir rakiple oynuyorsunuz şeklinde cevapladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersel Uzgur Bursaspor Akçay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title