Haberler

Bursaspor - Galatasaray Maçının Ardından

Bursaspor - Galatasaray maçının ardındanBursaspor Teknik Direktörü Topçu, istifa ettiğini açıkladıTopçu: "Bursaspor'da son üç ayda kabusu yaşadım""Otobüs basılma şokunu üzerimizden atamadık"Galatasaray Teknik Direktörü Tudor: "Arzulu oyunun karşılığını aldık"Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu...

Bursaspor - Galatasaray maçının ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Topçu, istifa ettiğini açıkladı

Topçu: " Bursaspor'da son üç ayda kabusu yaşadım"

"Otobüs basılma şokunu üzerimizden atamadık"

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor: "Arzulu oyunun karşılığını aldık"

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 5-0'lık Galatasaray mağlubiyetinin ardından görevinden istifa ettiğini söyledi.

Yeşil-beyazlılar, bu sezon iç sahadaki en ağır yenilgiyi aldığı Galatasaray karşılaşmasından sonra taraftarların protestoları altında soyunma odasına gitti.

MUTLU TOPÇU: "3 AYDA KABUS YAŞADIM"

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, maç sonrası yaptığı açıklamada istifa ettiğini söyledi.

Teknik adam şunları söyledi;

"Bugün futbol adına hiçbir şey yapmadık. Bu takımı yenersek dönüş olabilir mi diye düşündük. Bugün fiziksel olarak en güçlü kadromuzu çıkardık. Rakipte çok yetenekli oyuncular var. Bazılarını durduramadık. Yetenekli oyunculara zaman tanırsanız, durum kötü olur. Son iki haftada bizi dibe vurdu. 5 sene antrenörlük kariyerimde şampiyonluk yaşadım. Başarılar kazandım. Ancak Bursaspor'da son üç ayda kabus yaşadım. Son iki maç beni derinden yaraladı. Camiayı ve futbolcuları ön plana atmak istemiyorum. Sorumluğu ben alıyorum. Futbolcuların kendilerine gelmesi lazım. Geçen haftadan bugünün bir farkı yok. Taraftarı dinlemek lazım. Doğru yolu bulmak lazım. Çıkıp mücadele edin dedim. Eve gittiğinizde, başınızı yastığa koyduğunuzda rahatsanız sıkıntı yok. Futbolun gerçeklerini yaparsak kazandık berabere kaldık. Dışına çıkınca olmadı."

"OTOBÜS BASILMA ŞOKUNU ÜZERİMİZDEN ATAMADIK"

"Sıkıntıların bu hale gelmesi bir anda olmuyor. Otobüs basıldı, bunu üzerimizden atamadık. Taraftarın önüne çıkacak futbolcu çıkmak bile istemiyor. 5 maçımız daha var. Bir an önce futbolcular dik durmak zorundalar. 10 kişi kalınan Fenerbahçe maçında çıkıp mücadele ettiler. Teknik direktör olarak üzerime düşen bu görevi bırakmaktır. Her şey hocada bitmiyor. Futbolcuların dirayet göstermesi gerekir. Ben dersi çıkardım, onlar da çıkarsın."

"İSTİFA ETTİM AMA BU BENİM TAKIMIM"

'Ben Bursalıyım. Destek için buradayım. Kötü oynasak da destek veren taraftarlara teşekkür ediyorum. Başardığımız noktalar var. Başaramadıklarımız da olsa. Taraftar mücadele bekliyor. İstifa ettim ama benim takımım bu. Futbol oynamaya çalıştığımızda mücadele edemiyoruz. Karabük maçı bir reaksiyon maçıydı. Bu sene bitti. Bu maçı kazansak sadece özgüven kazanılacaktı. Bir tane Bursaspor var. Ben bir Trabzon'u gördüm futbolla yatıp kalkan. Başkan bütün günü orada geçiriyor. Başkana sahip çıkmak gerekiyor. Şampiyonluk yaşamak istiyorsak alt yapıda Nijeryalı var. Niçin Türk yok. Ben U 19 takımından oyuncu istiyorum. Başarı için Nijeryalı'ya değil, Türk oyuncuya ihtiyaç var."

TUDOR: "ARZULU OYUNUN KARŞILIĞINI ALDIK"

Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor ise, "Futbolcularım çok iyi oynadıkları için mutluyum. Onları kutluyorum. Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız oyunu Bursa'da yansıttık. Çünkü o ruhu sahayla yansıtınca kalite ortaya çıkıyor. Galibiyet ortaya çıkıyor. Bu iki maçtaki hırsı ve arzu ile oluşan ruhla geleceği inşa etmemiz gerekiyor. Tek amacımız bu" dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tudor, "Başakşehir maçından sonra çok şeyler değişti. Tabii ki bu takımın içinde kalması gereken konular. Bu değişikler sonrasında son 2 maçta çok iyi bir Galatasaray var sahada. İki maçtır ruhunu ortaya koyan dominant olan bir Galatasaray var. Geçen hafta bu oyunu skora yansıtamamıştık. Eleştirileri pek takip etmiyorum çünkü televizyon izleyip gazete okumuyorum. Konuşan kısımda olmak daha kolay. Çünkü onun belgesi yok. Herkes kolay kolay konuşuyor ve konuştuğuna inanıyor. Futbolun içinde olmasalar da konuşuyorlar. Konuşmaya vergi gelene kadar bu maalesef böyle" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mutlu Topçu Galatasaray Fenerbahçe Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title