Haberler

Bursaspor'da Osmanlıspor Mesaisi

Bursaspor, cuma akşamı saat 19.00'da seyircisi önünde Osmanlıspor ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarını, bu sabah Özlüce Tesisleri'nde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

Bursaspor, cuma akşamı saat 19.00'da seyircisi önünde Osmanlıspor ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarını, bu sabah Özlüce Tesisleri'nde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

SAHADA TOPLANTI YAPTI

Teknik sorumlu Ersel Uzgur, antrenman başlamadan önce futbolcularıyla saha içerisinde bir toplantı yaptı. Yeşil beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinden sonra fizik gücü arttırıcı koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra iki ayrı gruba ayrılan yeşil beyazlı takım, yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı.

SAKATLAR TEDAVİ OLDU

Bursaspor'un bugünkü çalışmasına sağ dizinde ödem nedeniyle ağrı olan savunma oyuncusu Erdem Özgenç ile sol omuzunda sakatlık olan kaleci Çağlar, tedavi oldu. Uzun süredir sakat olan Ricardo Faty, takımla birlikte ısınmaya katıldı. Faty, daha sonra kendisine özel olarak hazırlanan ayrı bir antrenman gerçekleştirdi.

YARIN DA ÇALIŞACAKLAR

Bursaspor, yarın saat 11.00'de Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Ersel Uzgur Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title