Haberler

Bursaspor'da Durmak Yok

Bursaspor'da durmak yok Bursaspor, 11 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de 15. Haftanın açılış maçında karşılaşacağı Osmanlıspor mücadelesinin hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Bursaspor'da durmak yok

Bursaspor, 11 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de 15. Haftanın açılış maçında karşılaşacağı Osmanlıspor mücadelesinin hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. Teknik Direktör Ersel Uzgur'un saha içerisinde yaptığı kısa toplantı ile başlayan antrenmanın ilk bölümü serbest ısınma olurken, daha sonra neşeli bir antrenman gerçekleştirdi.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde taktik içerikli çift kale maç yapıldı. Bursaspor, yarın yapacağı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayıp, tesislerde kampa girecek.

ERDEM YOK, FATY TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Hafta başından bu yana sağ ayak dizinde oluşan ödem nedeniyle katılamayan Erdem Özgenç, dün de antrenmana katılmadı. Sağlık ekibi, Erdem'in Cuma akşamı yapılacak maçta oynamasının zor olduğunu açıkladı. Bu arada uzun bir sakatlık dönemi geçiren Fransız futbolcu Ricardo Faty çalışmanın tümünde takımla birlikte kaldı.

TÜFAD BURSA'DAN DESTEK

Bu arada Bursaspor'un bugünkü çalışmasına Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi, Ersel Uzgur'u ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi. Ersel Uzgur, TÜFAD'ın ziyaretinin ve kedisine verdiği desteğe teşekkür etti. Bursaspor'un efsane iki kaptanı arasında bulunduğunu belirten Uzgur, Sedat Özden ve Sedat Özbağ abimin arasındayım. Onların destekleri Bursaspor için her zaman üst düzeyde olmuştur. Sağolsunlar beni de kendilerinden ayrı görmüyorlar. İnşallah bu beraberliğimiz bu haftadan itibaren şehrin her yanına yayılacaktır. Destek beni ve arkadaşlarımı mutlu etti dedi.

ÖZDEN GEÇ ALINMIŞ KARAR

TÜFAD adına konuşma yapan Sedat Özden ise, Ersel içimizden gelen kardeşimiz. Onun Bursaspor'da başarılı olmasını diliyorum. Geç kalınmış bir karar. Kendi değerlerimize sahip çıkın diye yıllarca bağırdım. O değerlerden birinin bugün Bursaspor'un başında olması sevindirici. Başarılar diliyorum şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Erdem Özgenç Ersel Uzgur Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title