Haberler

Bursalı Öğrenciler Botanik Park'ı Çınlattı

Güncelleme:

Bursa'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Botanik Park'ta düzenlenen 'Sportif Çocuk Şenliği ve Fiziksel Etkinlik Yarışmaları büyük ilgi gördü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği etkinliğin açılışını, Vali Yardımcısı Sayın Vedat Müftüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Milli Eğitim İl Müdürü Atilla Gülsar, Milli Eğitim Spor Şube Müdürü Mustafa Bilici, Okul Sporları Koordinatörü Ersin Yılmaz, Spor Şube Müdürü Halim Tuğluoğlu'nun yaptı.

Büyük ilgi gören etkinliğe idareciler, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, öğretmenler, antrenörler, 3 bin öğrenci ve 2 bin veli olmak üzere toplam 5 bin kişi katıldı.

EĞLENCE VE YARIŞ BİR ARADA

Etkinlik kapsamında yapılan yarışmalarda öğrenciler birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Parkın her köşesinde farklı oyunlara ve yarışmalara katılan öğrenciler gönüllerince eğlendi. Törende konuşma yapan İl Müdürü Süleyman Şahin, özellikle bu yıl Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde hem okul sporlarında hem de spor faaliyetlerinde birbirinden güzel etkinlikleri hayata geçirdiklerini dile getirdi. Yarışma ve etkinlikler sonunda öğrenciler, madalya ve katılım belgeleri ile ödüllendirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vedat Müftüoğlu Süleyman Şahin Atilla Gülsar 23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title