Haberler

Bursaarşiveşini Ve Kızını Öldüren Polise 37,5 Yıl Hapis

Bursa'da Eşi 37 Yaşındaki Hatice Şeker ile Kızı 15 Yaşındaki Ceyda Şeker'i Öldürmek Suçundan 2 Kez Ağırlaştırılmış Ömür Boyu Hapis Cezası İstemiyle Yargılanan Polis Memuru 45 Yaşındaki Ali Şeker'in Yargılanması Tamamlandı. Çıktığı Son Duruşmada, "keşke Onların Yerine Ben Ölseydim. Vicdan Azabı Çekiyorum" Diyen Ali Şeker Toplam 37,5 Yıl Ağır Hapis Cezasına Çarptırıldı.

BURSA'da eşi 37 yaşındaki Hatice Şeker ile kızı 15 yaşındaki Ceyda Şeker'i öldürmek suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan polis memuru 45 yaşındaki Ali Şeker'in yargılanması tamamlandı. Çıktığı son duruşmada, "Keşke onların yerine ben ölseydim. Vicdan azabı çekiyorum" diyen Ali Şeker toplam 37,5 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı.

Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Emek Mahallesi'nde geçen Mart ayında meydana gelen olayda, Emek Polis Merkezi'nde görev yapan 18 yıllık polis memuru Ali Şeker, iddiaya göre önce eşi Hatice Şeker'i tabancayla öldürdü. Ardından da pencereye çıkıp 'Yardım edin babam annemi öldürüyor' diye bağıran kızı Ceyda'yı kolundan odaya çekip tek kurşunla öldürdü. 5 yaşındaki oğlu Yunus Emre'nin gözleri önünde cinayetleri işleyen polis memuru, olayın ardından evine gelen meslektaşlarına teslim oldu.

Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, karısını ve kızını öldürdüğü iddiasıyla hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Ali Şeker daha önce verdiği ifadede, eşi Hatice Şeker'le 1992 yılında boşandıktan sonra, 2000 yılında tekrar nikah yaptığını belirterek, olaya 14 gün Bakırköy ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatan ve lise eğitimine ara veren kızı Ceyda'nın neden olduğunu öne sürdü.

'KEŞKE BEN ÖLSEYDİM'

Cezaevinde yaklaşık 7 aydır yatan Ali Şeker'in karar aşamasına gelen duruşması tamamlandı. Dün yapılan son duruşmada pişmanlık duygularını dile getiren Ali Şeker şöyle konuştu:

"Kızımın psikolojik sorunları vardı. Onu bu hale getiren de baldızım ve ailesidir. Aile içinde zaman zaman problemlerimiz oluyordu. Ancak bu olay, bir anda gelişti. Allah düşmanımın başına vermesin. Keşke onların yerine ben ölseydim. Yüce mahkemeye bir tek şey söylemek istiyorum. Eşimi ben öldürmedim. Vereceğiniz karara saygılıyım."

Duruşmaya kısa bir ara veren mahkeme heyeti suçunu sabit gördüğü Ali Şeker'i karısını öldürmekten 20, kızını öldürmekten de 17 yıl 6 ay olmak üzere toplam 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title