Haberler

Bursa Tırmandığı Yamaçta Mahsur Kalan Genci İtfaiye Ekibi Kurtardı

Tırmandığı yamaçta mahsur kalan genci itfaiye ekibi kurtardıBURSA'nın İnegöl ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte çıktığı doğa gezisi sırasında tırmandığı yamaçta mahsur kalan Ahmet Karaca (17), İnegöl itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Tırmandığı yamaçta mahsur kalan genci itfaiye ekibi kurtardı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte çıktığı doğa gezisi sırasında tırmandığı yamaçta mahsur kalan Ahmet Karaca (17), İnegöl itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Ahmet Karaca (17), Hamza Yiğit (17), Hüseyin Pamuk(17) ve Kamil Atmaca(17), doğa gezisi için ilçenin kırsal Cerrah Mahallesi'ndeki dağlık alana gittiler. Bir süre doğada gezen gençler, daha sonra köy yolundan bir tepenin yamacına tırmanmak istediler. Otlara tutunarak sırayla tırmanmaya başlayan gençlerden 3'ü rahatlıkla çıkarken, bastığı toprağın kaymasıyla korkup paniğe kapılan Ahmet Karaca, 50 metrelik yamacın ortalarında mahsur kaldı. Kurtulan gençlerin haber vermesiyle İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, mahsur kalan genci kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Halatla yamaçtan inen itfaiye eri, diğer ipi gencin beline bağladı. İtfaiye ekiplerince yukarıya çekilen Ahmet Karaca nefes kesen operasyonla kurtarıldı.

Kurtarılan Ahmet Karaca, 'Buraya tırmanmaya başladık. Ben mahsur kaldım. Çıkmaya çalışırken toprak kaymaya başladı. Ayaklarım da sızlamaya başlayınca öylece kaldım. İtfaiyeciler yetişip kurtardı' diyerek itfaiyecilere teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Karaca Hamza Yiğit İtfaiye İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title