Haberler

Bursa Şarampole Yuvarlanan Otomobil Yandı 2 Yaralı

Şarampole yuvarlanan otomobil yandı 2 yaralıAlev alev yandıBURSA'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlanarak alev alev yandı, 2 kişi ağır yaralandı.

Şarampole yuvarlanan otomobil yandı 2 yaralı

Alev alev yandı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlanarak alev alev yandı, 2 kişi ağır yaralandı.

İnegöl'den Bursa'ya gelmekte olan Nihat E. (27) yönetimindeki 01 BY 222 plakalı özel otomobil Ümitalan rampasından inişte kontrolden çıktı. Savrulan otomobil bariyerleri de geçip şarampole yuvarlanarak yaklaşık 30 metre sonra durabildi. Otomobilden fırlayan sürücü Nihat E. ile yanında bulunan arkadaşı ve aynı zamanda aracın sahibi Fehmi G. (37) ağır yaralandı.

ALEV ALEV YANDI

Kazanın ardından otomobil alev alev yandı. O sırada kaza yerinden geçen vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve İnegöl İtfaiyesine bildirdi. Kaza yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri alev topuna dönen otomobildeki yangını kısa sürede söndürdü. Kazada ağır yaralanan sürücü Niha E. ve araç sahibi Fehmi G. yanan otomobili görünce çevredekilere 'Bu araba benim miö diye sordu.

Ağır yaralanan 2 kişi kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hurdaya dönen otomobil çekici ile otoparka çekildi. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümitalan İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title