Haberler

Bursa Protokolü, Dev Sağlık Kompleksi İçin İstanbul'a Çıkarma Yaptı

Bursa'nın da aralarında bulunduğu 15 şehir hastanesi için imzalar atıldı.

Bursa'nın da aralarında bulunduğu 15 şehir hastanesi için imzalar atıldı. Bursa Milletvekilleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve gazeteciler de İstanbul'da yapılan imza törenine katıldılar.

Bursa'da 500 dönüm arazi üzerine bin 200 yataklı yapılacak olan dev sağlık kompleksi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde imzalar atıldı. Doğanköy'e yapılması planlanan hastanenin imza töreni için Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa milletvekilleri Bedrettin Yıldırım, Mustafa Öztürk, Canan Candemir Çelik, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hakan Çavuşoğlu ile AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da deniz uçağıyla törene katıldı. Vali Karaloğlu, imza töreni öncesi Bursa protokolü proje maketi önünde çektirdikleri fotoğrafı twitter sayfasında paylaştı. Aynı zamanda Bursa'dan da 30'a yakın gazeteci töreni takip etmek için BUDO ile İstanbul'a gitti.

Doğanköy'ün Bursa'nın orta ve uzun vadedeki gelişimine uygun bir bölge olduğunu ifade eden Yalçın, "Bursa batıya doğru büyüyor. Doğanköy'ün çevre yolunun kenarında olması, bu hastaneden yaralanacak diğer şehirler için de önemli. Bursa'nın şehir trafiğine girmeden Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da yaşayan vatandaşlar hastaneden yararlanabilecek. Doğanköy'de bulunan alan 2 bin metrekare. Ufak prosedürler var, onlar da tamamlanacak. Yeni hastane şehrimize hayırlı olsun" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sedat Yalçın Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title