Haberler

Bursa İnegöl'de Servis Aracı Kaza Yaptı; 10 Yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 10 kişi yaralandı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 6 aracın karıştığı zincirleme kazada 10 kişi yaralandı. Hastaneden taburcu edildikleri sırada birbirine giren yaralılar, polisler tarafından ayrıldı. Bursa yönünden İnegöl'e seyir halinde olan 42 yaşındaki Abit Yüksel yönetimindeki 27 DT 462 plakalı servis minibüsü, Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı yakınlarında arıza yaptığı için yolun sağında park halinde olan 16 S 6284 plakalı servis aracına arkadan çarptı. Kaza sonucu minibüste bulunan sürücü Abit Yüksel ile birlikte Yenişehir'e çalışmak üzere giden tarım işçileri; 45 yaşındaki İbrahim Yüksel, 24 yaşındaki Halil Akar, 49 yaşındaki Zekiye Fidan, 53 yaşındaki Fatma Yüksel, 18 yaşındaki Arife Arı, 19 yaşındaki Hatice Yüksel, 15 yaşındaki Naime Şeyh Ali ve 19 yaşındaki Rukiye Yüksel yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle tek şeride düşen yolda, bir de zincirleme kaza meydana geldi. Bursa'danİnegöl yönüne giden Hüseyin Tubadan yönetimindeki 16 Y 2150 plakalı kamyonet, önünde giden Asker Doğan'ın yönetimindeki 16 EK 160 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Doğan'ın yönetimindeki otomobil de kontrolden çıkarak önünde seyreden Ali Güneş yönetimindeki 16 F 4591 plakalı otomobile ve Cihan Gürtürk yönetimindeki 16 DD 233 plakalı diğer otomobile çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme kaza da ise, kamyonet sürücüsü Hüseyin Tubadan hafif yaralandı.

KAVGA ÇIKTI

Acil Serviste servis aracı sahipleri ile kazada yaralanan tarım işçileri arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birbirlerine giren iki tarafı, polis biber gazı sıkarak ayırdı. İki minibüs, 1 kamyonet ve 3 özel otomobilin karıştığı iki ayrı kaza da yaralanan 10 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Şahin Fatma Yüksel İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title