Haberler

Bursa'da Sondaj Kuyusunda Zehirlenen İşçilerden Acı Haber: 2 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Bursa'da, sondaj çalışması sırasında 1 metre çapındaki boru içinde çalışırken su tahliye motorundan çıkan metan gazından zehirlenen 6 işçiden 2'si öldü.

Bursa'da temiz su için açılan sondaj kuyusu 2 kişiye mezar olurken 4 kişinin de zehirlenmesine sebep oldu.

2 KİŞİ KUYUDA SIKIŞTI

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Batıkent Metro İstasyonu yakınlarındaki bir sondaj sahasında yaşandı. İddiaya göre su kuyusu için sondaj yapıldığı sırada gaz sızıntısından şüphelenen 2 kişi sondaj borusundan kuyuya girdi ve girdikleri yerde sıkıştı.

Son Dakika! Bursa'da Sondaj Kuyusunda Sıkışın İşçileri Kurtarmaya Gidenler Zehirlendi: 2 Ölü, 4 Yaralı

YARDIM ETMEK İSTEYEN 4 İŞÇİ ZEHİRLENDİ

Sıkışan işçilere yardım etmek isteyen diğer 4 işçi de sızan metan gazından zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine 112, İtfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. İlk etapta kurtarılan 5 işçi ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Zehirlenen Muhammed Ege, Musa Balangi, İbrahim Orçan, ve Mehmet Aydın ise tedavi altına alındı.

Son Dakika! Bursa'da Sondaj Kuyusunda Sıkışın İşçileri Kurtarmaya Gidenler Zehirlendi: 2 Ölü, 4 Yaralı

2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılanlar arasında bulunan Yasin Balangi (18) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu sıkıştığı borudan çıkarılan diğer işçi Atilla Balandi'nin de hayatını kaybettiği belirlendi. Atilla Balandi'nin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Son Dakika! Bursa'da Sondaj Kuyusunda Sıkışın İşçileri Kurtarmaya Gidenler Zehirlendi: 2 Ölü, 4 Yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

İNSANLARI SEVECEKSİN:

Allah rahmet eylesin kardeşimize ailesine sabırlar versin. yaralı kardeşlerimize acil şifalar. çok geçmiş olsun. inşallah diğer kardeşimiz de sağ salim kurtulur.

15
0
yanıtYanıtla
KAZASIZ KUL OLMAZ EKIBI:

İHMAL BU BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL :( ALLAH RAHMET ETSİN

9
1
yanıtYanıtla
araştırmacı:

Tanrı''dan rahmet diliyorum işçi kardeşlerime. Tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. Büyük ihmal ve bilgisizlik var.

7
1
yanıtYanıtla
Muhammet yildiz:

Yahu ben anlamiyorum Bu shirket bu ishleri yapiyorsa Neden bir uyari cihazi yok Benim shirketimde her elemanin omzunda olcu cihazi var 4 cesit gaz olcuyor Alarm verdimi cikacaksin Maliyeti 200 eu Bunuda tabi gider gosterebilirsin Nekadar zor deyilmi Tr adam olmaz Slm

yanıt1
yanıt0
KARIŞTIRMACI BİLGİÇ:

Araştırmacı cahil rumuzlu, Türklerin ataları ulu yaradana Tengri (tanrı) derlerdi. Biz Orta Asyadan geldik, senin ataların galiba Arabistan''dan gelmiş.

yanıt0
yanıt0
16 Yıl Boşa Geçti:

Böyle Bir Olay Avrupada Olsaydı Hükümet İstifa Ederdi.

4
2
yanıtYanıtla
ZZ EBANİ:

Aynen doğrudur bilader.

yanıt3
yanıt2
Demir ersoy:

Bu kadar cehalet olmaz kuyunun dibinde motor çalıştır için de çalış neden gerekli maskeler takılmadı bu kaçıncı kuyu faciası birşey olmaz abi yöntemiyle daha cok kayıp veririz

6
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

körü körüne kuyuya inmek bu olsa gerek

5
1
yanıtYanıtla
Sarıkamış lı:

Allah RAHMET eylesin yaralı arkadŞlarımızda inşaallah biran önce iyi olur ALLAH ailelerine sabır versin

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title