Haberler

Bursa'da ortaokul öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarla sokak hayvanlarına mama aldı

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ortaokul öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarla sokak hayvanları için mama alarak belediye yetkililerine teslim etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ortaokul öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarla sokak hayvanları için mama alarak belediye yetkililerine teslim etti.

İnegöl Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunda, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenlerden Fatma Cerrah koordinesinde 5 ve 6'ncı sınıf öğrencileri kampanya başlattı.

Öğrenciler, harçlıklarını biriktirerek sokakta yaşayan kedi ve köpekler için mama aldı. Mamalar, can dostlarına ulaştırılmak üzere belediye yetkililerine teslim edildi.

Mamaların teslimi sırasında açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, şu ifadeleri kullandı:

"Bizler yaratılan her canlıyı seviyoruz, önemsiyoruz. Sokaklarda gezen sahipsiz hayvanlarımız var. Bunların hem sahiplenilmesini istiyoruz hem de onlara iyi davranılmasını istiyoruz. Bizler Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'mizde can dostlarımız için çok güzel imkanlar sunuyoruz. Yaralanan, tedaviye ihtiyacı olan tüm hayvanları orada iyileştirip yeniden doğal ortamına salıyoruz. Aynı zamanda doğada beslenebilmeleri için de beslenme alanları oluşturuyoruz. Sizler bu davranışınızla can dostlarımız konusunda ne kadar duyarlı olduğunuzu gösterdiniz. Harçlıklarınızı böyle faydalı bir iş için biriktirmeniz bizleri mutlu etti. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerin bilinçli olması bizim için önemli."

Kaynak: AA / Güncel

Yıldırım Beyazıt İnegöl Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title