Haberler

Bursa'da meydana gelen iki ayrı kazada 8 kişi yaralandı

Güncelleme:

Bursa'da meydana gelen kazalarda toplam 8 kişi yaralandı. İlk kaza Gemlik girişinde meydana geldi ve alkollü bir sürücünün bariyerlere çarpması sonucu traktörde bulunan bir kadın yaralandı. İkinci kaza ise Osmangazi ilçesinde gerçekleşti ve hafif ticari araç takla attı, 7 kişi yaralandı. Her iki kazayla ilgili de polis tahkikat başlattı.

Bursa'da meydana gelen iki ayrı kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza, Gemlik girişinde meydana geldi. Oğuz Borucu (33) idaresindeki 16 BAG 852 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Savrulan otomobil Neşe Kozan ile seyreden Ayhan Kozan idaresindeki traktörün ilaç tankerine vurarak durabildi. Kaza sonucu traktörde bulunan 39 yaşındaki kadın yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Neşe Kozan'ı Gemlik Devlet Hastanesine sevk etti. Yapılan kontrollerde, otomobil sürücüsünün 1.35 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Otomobil sürücüsü, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alındı. Kaza ile alakalı tahkikat başlatıldı.

Kontrolden çıkan hafif ticari takla attı

Osmangazi ilçesi İstanbul Yolu Çağlayan mevkiinde ilerleyen hafif ticari araç, kontrolden çıkarak takla attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hafif ticari araçta bulunan 7 kişi yaralanırken, bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar bölgedeki en yakın hastanede tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Gemlik Bursa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title