Haberler

Bursa'da Faciaya Ramak Kaldı

Bursa'da, rotu çıkan halk otobüsü reklam tabelasına büyük bir gürültü ile çarparken, durakta bekleyen 5 yolcu ölümden döndü.
Kaza, sabah saat 10.30 sıralarında Çekirge Caddesi'nde meydana geldi.

Bursa'da, rotu çıkan halk otobüsü reklam tabelasına büyük bir gürültü ile çarparken, durakta bekleyen 5 yolcu ölümden döndü.

Kaza, sabah saat 10: 30 sıralarında Çekirge Caddesi'nde meydana geldi. Sinan Çam idaresindeki 16 M 0054 plakalı özel halk otobüsü, Ataevler- Bursa Devlet Hastanesi seferini yapıyordu. İçerisi yolcu dolu olan otobüs, İntam 101 İş Merkezi önünde rotunun arızalanması neticesinde kontrolden çıktı. Taksi durağı önündeki kaldırımdaki reklam tabelasına büyük bir gürültü ile çarpan otobüs durdu. Aracın sağ üst tarafı hasar görürken, tabelanın camları kırıldı. Yolculardan yaralanan olmadı. Otobüsün, 5 yolcunun beklediği İntam durağına 10 metre kala durması büyük bir facinayı önledi.

Sürücü Sinan Çam, rotun çıkması neticesi bir anda aracın kontrolünü kaybettiğini ve kaldırıma çıkarak tabelaya çarptığını söyledi. Yolcular otobüsten tahliye edilirken, kazada 5 bin liralık maddi hasar meydana geldi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Devlet Hastanesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title