Haberler

Evde rahatsızlanan çocuk hayatını kaybetti! Ailesi gözaltına alındı

Güncelleme:

Bursa'da evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki Suriye uyruklu çocuk hayatını kaybetti. Vücudunda darp izleri bulunan çocuğun anne ve babası gözaltına alındı.

Bursa'da evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Suriye uyruklu Yasir A. (3), hayatını kaybetti. Vücudunda darp izlerine rastlanan çocuğun anne ve babası, gözaltına alındı.

Orhangazi ilçesi Tekke Mahallesi Tekke Cami Sokak'ta Suriye uyruklu Yüsra-Ahmet A. çifti evde 3 yaşındaki oğulları Yasir A.'nın fenalaştığını söyleyerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbarla eve sevk edilen sağlık ekipleri, çocuğun kalbinin durduğu belirledi.

ÇOCUĞUN VÜCUDUNDA DARP İZLERİ BULUNDU

Kalp masajıyla yeniden hayata döndürülen Yasir A., ambulansla kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Vücudunda darp izleri tespit edilen çocuğun cenazesi morguna kaldırılırken, Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Kağıt toplayarak geçimlerini sağladıkları öğrenilen anne ile baba gözaltına alındı, polis ekipleri evde inceleme yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Çocuk Bursa Suriye Suç Göçmenler Hukuk Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Murat Erzine:

Ne varsa bu mülyecilerde var arkadaş gönderin gitsin kurtulalım şunlardan sanki borcumuz varmış gibi tutuyoruz

575
78
yanıtYanıtla
Karakutu:

Al bir mülteci daha terketti ülkeni kına yakarsın artık... Yazık yaa bu kadar kin nefret neden? Insan olduğumdan utanıyorum sayenizde ya. Inanç yok,mu Allah korkusu yokmu, isan sevgisi hicmi yok sizde ya?

yanıt568
yanıt539
BUĞRA EMRECİKSİN:

Bu halk Ümit Özdağ'ın ne demek ne anlatmak istediğini anladığı vakit iş işten geçmiş olacak. Bir millet düşünün ki kendi sonunu kendisi hazırlıyor.

yanıt4
yanıt0
mardinli yiğit:

Anne ve babasını tıkın içeri , 20 sene yatsınlar.

260
15
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

ne 20 senesi bunların yaşamaya hakkımı var asacaksınki örnek olsun.

yanıt144
yanıt6
Alex jordan:

suriyeye yollasınlar kardeşim birde besleyelim mi

yanıt358
yanıt29
Mehmet oduncu:

20 sene nedir ya gerekirse idam o olmuyorsa ağırlaştırılmış müebbet

yanıt161
yanıt5
esrefpasali:

mardinli iki kisinin hapisi bakimi mahkemesi senin benim vergilerim ile odenecek, mahkeme kararini verir, hicbir gerekce ile turkiye ye giris yapmamak sarti ile sinirdisi edilir,,,

yanıt89
yanıt2
A B:

Hem öldüresiye döv birde ambulans çağırın herkes enayi bilemeyecek

154
0
yanıtYanıtla
Kubilay Can:

Bu ülkeye neden idam gelmiyor,bu nedir kardeşim bıktık bu olaylardan insanları sinir hastası ettiniz,aklın almıyacagı şeyler yapıyorlar ,biraz içerde yatırıyorlar sonra arka kapıdan hadi güle güle güle,haber izleyemiyoruz kadın cinayetleri çocuk cinayeti tecavüzler nedir ulan bu

124
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title