Haberler

Burdur Hakim ve Savcıya Veda

Burdur Adliyesi'nden Giresun'un Şebinkarahisar İlçesi'ne atanan savcı Abdullah Sert ile hakim eşi Tuğba Sert için veda yemeği düzenlendi.

Burdur Adliyesi'nden Giresun'un Şebinkarahisar İlçesi'ne atanan savcı Abdullah Sert ile hakim eşi Tuğba Sert için veda yemeği düzenlendi.Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun yaz kararnamesiyle Şebinkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan savcı Abdullah Sert ile Şebinkarahisar Hakimliği'ne atanan eşi Tuğba Sert için Serenler Otel'de düzenlenen veda yemeğine Başsavcı Vekili Yalçın Özmen, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Yüce, Baro Başkanı Ramazan Gedik ile Burdur Adliyesi'nde görevli hakim, savcı ve personel katıldı.

Başsavcı Vekili Yalçın Özmen, "Bir yıl gibi kısa bir sürede Abdullah savcımızla aramızda meslektaş ilişkisinden ziyade bir dostluk ilişkisi oluştu. Samimi, yüreği güzel bir insan. Hakim hanımla birlikte Burdur'dan ayrılacak olmalarından dolayı üzgünüz ama her veda onlar için yeni bir başlangıç. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Burdur Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Yüce, "Savcı beyi ve hakim hanımı tanıdığım için kendi adıma çok mutluyum. Bazı insanlar insan hayatında iz bırakır. Savcı bey ve hakim hanımın bıraktığı izler ömürboyu bir dostluğa yetecek izler. Kardeşlerime veda etmenin burukluğu içindeyim" diye konuştu.

Baro Başkanı Ramazan Gedik de Sert çiftine yeni görevlerinde başarı diledi.

Tuğba ve Abdullah Sert çifti, düzenlenen yemek için teşekkür etti. Tuğba Sert konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şebinkarahisar Ali Yüce Giresun Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title