Haberler

Burdur'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlendi

Güncelleme:

Burdur'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde, Vali Türker Öksüz kadınların açtığı stantları gezdi. Vali Öksüz, yaptığı konuşmada kadınların başarılarına vurgu yaparak, kadına yönelik şiddeti kabul etmediklerini belirtti. Etkinlikte, başarılı kadınların fotoğrafları ve biyografileri sergilendi ve katılımcılar güçlü kadınlar sloganları attı.

Burdur'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Burdur Valisi Türker Öksüz, Cumhuriyet Meydanı'nda kadınların açtığı stantlar gezdi.

Vali Öksüz, burada yaptığı konuşmada, kadınların her zaman baş tacı olduğunu söyledi.

Kadınların her alanda başarılara imza attığını vurgulayan Öksüz, "Ülkemizde kadınlarımızın toplumsal hayattaki yerlerini güçlendirici onların haklarını koruyucu birçok düzenlemeler yapıldı. Dolayısıyla kadına yönelik şiddeti hiçbir şekilde kabul etmediğimizi, bu konuda hiçbir toleransımızın olmadığını bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken şehit annelerimizi, şehit kadınları da rahmetle anıyoruz. Yaşayan kadınların hepsine sağlık sıhhat mutluluk diliyoruz. Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." diye konuştu.

Etkinlikte, çeşitli branşlarda başarı elde etmiş kadınların fotoğraflarıyla, biyografileri sergilendi.

Müzik dinletisinin ardından etkinliğe katılanlar, alkış tuttu ve "Güçlü kadınlar güçlü yarınlar, dünyadaki her şey kadının eseridir" sloganları attı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadınlar Günü Türker Öksüz Burdur 8 Mart Dünya Güncel Haberler

title