Haberler

Yalova'da Bunalıma Giren Koca Av Tüfeği ile İntihar Etti

Güncelleme:

Yalova'da bir hafta önce eşinin evden ayrılması sonrasında bunalıma giren Ali Yüce, av tüfeği ile intihar etti.

Yalova'da 1 hafta önce eşinin evden ayrılması sonrasında bunalıma giren Ali Yüce (45) isimli şahıs evin kapısını kilitleyip av tüfeği ile kafasına 1 el ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre: 1 hafta önce eşi H.Y ile tartışan Ali Yüce eşinin evi terk etmesi sonrasında bunalıma girdi. Ali Yüce isimli adamın oldukça fazla borcunun olduğu öğrenildi. Bugün sabah erken saatlerde eşini telefonla arayarak intihar edeceğini söyleyen genç adamın çalıştığı işyerine gitmemesi üzerine iş arkadaşları durumu eşi H.Y'ye bildirdi. Bunun üzerine Polis karakoluna giden H.Y eşinin hayatından şüphe ettiğini dile getirdi. Rüstempaşa Mahallesi 100. Yıl Caddesi Gündüz 1 apartmanı daire 16 adresindeki eve gelen polis ekipleri kapıyı çalmalarına rağmen içeriden bir ses alamadılar. Bunun üzerine savcı kararı ile kapıyı çilingir marifeti ile açarak içeriye giren polisler evin salonunda kafası parçalanmış şekildeki cesetle karşılaştılar. Şahsın evdeki av tüfeği ile kafasına 1 el ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Evli, 1 kız ve 1 erkek çocuk babası olan Ali Yüce'nin ölüm haberini alan yakınları ise şahsın evine akın ettiler. Şahsın cesedi ölümü sebebinin anlaşılabilmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Yüce Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title